in

Šerifović poslije prve emisije Zvezde Granda bez JK: Karleuša mi nedostaje, a Cecu ne pratim, ne znam u kom pravcu će ići naš odnos

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša je nakon šest godina žiriranja u Zvezdama Granda zvanično napustila ovu poziciju, a na njeno mesto došla je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je danas u vatrenoj kombinaciji snimila i drugu epizodu takmičenja.

Članovi žirija su već komentarisali pomenutu promenu, a Marija Šerifović je sada za “Mondo” otkrila i kakav odnos ima sa Cecom.

Budući da su ona i Jelena bili pravi tandem, ali i prijateljice van takmičenja, pevačica je objasnila i da li će takvo prijateljstvo moći da izgradi i sa novom koleginicom u žiriju.

“Stvarno ne znam. Malo je nezahvalno pričati o tome, ja se sa Cecom poznajem, nekih 15 godina, moja mama i duže, pre bih rekla da su njih dve bliže nego Ceca i ja, ali ne znam u kom pravcu će ići naš odnos, videćemo dalje tokom snimanja”, rekla je Šerifovićeva pa priznala da Cecu ne prati na Instagramu.

“Pa, ne pratim je eto, nemamo taj odnos. Na Instagramu pratim vrlo malo ljudi, 38 i to mi je puno”, rekla je pevačica.

Zatim se osvrnula na Jelenu Karleušu, koja joj, kako kaže, veoma nedostaje na snimanjima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Nedostaje mi i tek će mi nedostajati. Čule smo se”, kratko je odgovorila Marija.

Kurir.rs/Mondo


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HRT: Uhićen zdravstveni dužnosnik RS-a

Mushroom Growing 4 You – Step-By-Step How To Grow your Very Own Mushrooms at Home