in

Pet razloga zbog kojih turisti biraju Maldive za odmor

Slatka-Tajna.Eu

Veličanstveni arhipelag, koji je omiljen ne samo za romantična, nego i za putovanja koja podrazumijevaju odmor u pravom smislu te riječi, Maldivi su uvek in.

Netaknute plaže, luksuzne vile na obali i uživanje, česta su asocijacija na ovu destinaciju.

Ko je jednom posjetio Maldive, teško da se neće opet vratiti. I opet,kKada god za to bude imao priliku.

Razloga je mnogo za posjetu ovoj dalekoj destinaciji.

Neko tamo pronalazi unutrašnji mir, neko preko potrebnu slobodu. Bilo kako bilo, opuštanje na Maldivima je gotovo zagarantovano.

Jedno ostrvo, jedan rizort

Svaki od ekskluzivnih hotela se, praktično nalazi na po jednom ostrvu, što ga čini još interesantnijim.

Pojedini rizorti su toliko veliki, da se prostoru i na po dva susjedna ostrva. Neki su, opet, toliko prostrani da se gosti mogu čak i izgubiti u drugom dijelu rizorta. Sve to može biti i romantično, ako ste u pravom društvu.

Ostrvljani

Lokalno stanovništvo je ono što se često ističe kao prednost prilikom odmora na Maldivima. Uz odmor na fenomenalnoj destinaciji, turistima se nudi prilika i da se upoznaju sa istorijom i kulturom ostrvljana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPostoji čak i tradicionalno maldivsko selo, namijenjeno svima koji žele više da saznaju o razvoju Maldiva, u kulturnom i istorijskom smislu.

Nezaboravna iskustva

Nije odmor samo uživanje u kupanju i ukusnim obrocima, sunčanju i šetnjama. Na Maldivima se turistima nudi čak i mogućnost da učestvuju u nekim aktivnostima, koje imaju za cilj očuvanje životne sredine i živog svijeta.

Jedan od zanimljivijih projekata u kojima učešće mogu uzeti i turisti, ako žele jeste “Save a turtle”, koji ima za cilj spašavanje ugroženih životinjskih vrsta na tom području.

Iće, piće i uživanje

Od momenta slijetanja na aerodrom Male, turisti bivaju počašćeni pogledom na nevjerovatne pejzaže, koji djeluju umirujuće i na oči i na dušu.

U izabranom rizortu im se nudi užitak i za druga čula. Fenomenalni gastronomski specijaliteti i bogata ponuda pića, nešto su što nijednog gosta ne ostavlja ravnodušnim.

Doza adrenalina po želji

Iako su opuštanje i odmor primarni na Maldivima, onima koji su ljubitelji sportskih aktivnosti na raspolaganju su brojne atrakcije. Trebalo bi samo da izaberu da li će uživati u ronjenju ili u vožnji džet skijem. Pa kome se šta sviđa.

(Telegraf)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Saša Popović na snimanje nove sezone Zvezda Granda stigao u autu vrijednom više od 100.000 eura

Legenda brutalno iskreno o Barceloni: “Duša im je rastrgana odlaskom Messija”