in

BURAN ŽIVOT PJEVAČICE Sve Severinine ljubavi: Od muzičara, preko “kralja bakra”, do fudbalera

Na muzičkoj sceni pojavila se 90-ih, a u fokusu javnosti su uvijek bile njene veze

Na muzičkoj sceni od 90-ih
– Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti – poručila je Severina nakon objave o razvodu.

Severina i Igor su se upoznali nakon što je ona prekinula vezu s Milanom Popovićem s kojim ima sina. Popović i pjevačica od tada vode mučnu sudsku bitku. Severina se na muzičkoj sceni pojavila 90-ih imala je sve što je potrebno za zvijezdu – glas, šarm i harizmu, pa je uvijek pobuđivala veliki interes javnosti.

Ono što je najviše zanimalo javnost su njene veze.

Frontmen grupe “Kojoti”
Prvi koji je osvojio njeno srce, na samom početku njene muzičke karijere, bio je frontmen grupe „Kojoti“ Alen Marin. Vezu su završili bez ikakvih skandala. On se kasnije vjenčao sa hrvatskom pozorišnom glumicom Goranom Vrdoljak.

Ljeta 2004. godine godine procurio je snimak sa jahte Severininog bivšeg Milana Lučića, biznismena iz Ljubuškog, kojeg u javnosti nije pokazivala s obzirom na to da je bio oženjen i čekao treće dijete. Tada je pjevačica bila vjerena za privrednika Srećka Vargeka sa kojim je poslije nekoliko mjeseci raskinula vezu.

Već 2005. godine Severina se zaljubila u preduzetnika Matu Čuljka koji je tada imao dvadeset šest godina. Razišli su se poslije godinu i više dana veze i vjeridbe. Severina je tada pričala kako su se razišli ljudski i da nije u pitanju bila treća osoba.

Severina je poslije bila u ozbiljnoj vezi i s vlasnikom sportskog centra u Rijeci Slavkom Šainovićem. Iako do zaruka nije došlo, planirali su zajednički život i gradili kuću, ali su prekinuli kada je ona upoznala Milana Popovića “kralja bakra“ kojemu je pjevala na rođendanskoj proslavi.

Popović i Severina se nisu vjenčali, ali su zajedno 2012. dobili dijete – sina Aleksandra. Izgubila je skrbništvo nad sinom u mučnoj pravnoj bici, a mnogi smatraju da Popović koristi svoje bogatstvo i utjecaj da bi joj se osvetio.

Jedan od najbližih Severinin prijatelja, estradni menadžer Edvin Softić, nakon raskida s Popovićem upoznao ju je s bivšim nogometašem Igorom Kojićem, sinom pjevača Dragana Kojića Kebe. Vjenčali su se 2015. godine, a jučer su potpisali papire za razvod. Imali su tri svadbena slavlja.

Komentariši

Written by Redakcija

Vučić: Vodit ću Srbiju da bude još jača i snažnija, da može pomoći RS / Bljesak.info

Priznajem, brojke su nas iznenadile