in

BIO JE PREPOTENTAN, OKRUŽEN LJEPOTICAMA: Zorica Brunclik je jednom rečenicom osvojila Kemiša

Slatka-Tajna.Eu

Zorica Brunclik više od tri decenije je u skladnom braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a sada je otkrila kako je počela ljubav među njima.

– Kad sam ga srela nisam znala da je on čovJek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki – prisJeća se pevačica u emisiji “Iz profila”.

Danas važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a na početku Kemiš je osim harmonici bio posvećen drugim ženama i nije želIo da se veže za onu koja ima troje dJece.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sJedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola a oko njega deset ljepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem – objašnjava Zorica kroz smeIJh kako je napravila prvi korak iako su tada bili samo kolege i kupila ga za sva vremena.

(Express/ Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dogovorene aktivnosti za intenziviranje saradnje u oblasti direktnih stranih investicija između BiH i Grčke

NOVI POTEZI BIDENOVE ADMINISTRACIJE: Palmer dobio zadatak da se bavi BiH, Cormack unaprijeđena