in

Amela Karačić o novoj HP Show sezoni: Zabava je zagarantovana! – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Hayat Production je već dugi niz godina lider u proizvodnji muzičkih programskih sadržaja u našoj zemlji.  Ovaj program je i jedan od najgledanijih muzičkih u BiH – izjavila je zamjenica direktora, Amela Karačić. HP Show

Pandemija koronavirusa zatvorila nas je u naše domove i neizvjestan nam je svaki budući period koji nam dolazi. Zabava na koju smo do sada navikli više nije moguća, ali tražimo na sve načine nove izvore. Hayat Produkcija iz tog razloga radi na tome da obogati muzički sadržaj i pruži vam zabavu iz sigurnosti vašeg doma. HP Show

Volim reći da muziku, ne samo da čujemo nego se ona osjeti svim našim bićem. Neodvojivi je dio naših života. Slušamo je kod kuće, u autima, na festivalima i zabavama, kroz filmove… Ispunjava naše živote. S toga smo se potrudili da i ove sezone vaše domove „ispunimo“muzikom u kojoj ćete uživati i uz koju ćete se potpuno opustiti. Dovest ćemo i zanimljive goste s kojima ćemo razgovarati o interesantnim temama, prepričavati anegdode iz njihovoh života i zajedno zapjevati – nastavlja Amela, te dodaje:

Ekipa Hayat produkcije koju čine naš voditelj Ammar Švrakić, lijepa i pametna PR menadžerica Hena Rizvanović, akademski muzičar i najbolji klarinetista Meho Radoović, izvršni producent Arel Češljar, moja malenkost u funkciji zamjenice direktora, te direktor Ahmed Švrakić, su za ovu sezonu pripremili mnoge projekte koje ćete imati priliku vidjeti kroz emisiju Hayat Production Show i putem društvenih mreža.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vaše je samo da nas zapratite i „zabava je zagarantovana“.  Poklanjamo  vam sat vremena odlične energije i dobrog raspoloženja. Ne propustite emisiju u novom ruhu subotom od 20h.

Pročitajte više: Ahmed Švrakić o novoj sezoni – Vrata su širom otvorena za one koji žive i vole muziku

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRIRODNE GRUDI: Viki Miljković pokazala dekolte

Poštovanje između BiH i Srbije ne može biti samo na Vučićevim riječima