in

VIDEO | “Maestro” Mostarce vratio u neka prošla vremena / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojni Mostarci premijerno su pogledali dokumentarni film “Maestro” u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Osmijesi, radost i pokoja suza, kratak su opis reakcija nakon prikazanog filma koji je Mostarce podsjetio na uspomene i neka prošla vremena.

Video: Akademski zbor Pro musica – Neka cijeli ovaj svijet (promocija filma Maestro)

U 50 minuta filma prikazan je nastanak i radu brojnih zborova i klapa s područja Mostara i Hercegovine te životu njihovog osnivača mo don Dragana Filipovića.

Naime, kroz arhivske snimke u filmu građani su se na trenutak vratili u brojne glazbene događaje na kojima su zajedno pjevali i uživali.

Foto: D.K./Bljesak.info / Premijera dokumentarnog filma “Maestro” u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuFilm čiju režiju potpisuje prof. Dragan Komadina premijerno je prikazan Mostarcima, a ne postoji sumnja kako će publika u ostalim gradovima biti oduševljena kao ona mostarska.

Podsjetimo, snimatelj filma je Zoran Drmać, montažer Ivan Raguž dok je za produkciju bio zadužen Studio YOKER.

Foto: D.K./Bljesak.info / Premijera dokumentarnog filma “Maestro” u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bajern pokazao silu, nezapamćena nemoć Barselone

Otvoren konkurs za master studij Islamsko bankarstvo