in

RAK METASTAZIRAO NA JETRU,PLUĆA, MOZAK I KOSTI: Marina Tucaković misli da će umrijeti, sin kaže da borba predstoji

Slatka-Tajna.Eu

Milan Laća Radulović otkrio je da mu je majka veoma loše i da joj je rak dojke metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Tucakovićeva je u utorak imala jake napade gušenja, pa je reagovala Hitna pomoć. Ona je neko vrijeme bila priključena na kiseonik i infuziju, ali njeno stanje i dalje nije stabilno.

Ubrzo je na njihovu kućnu adresu stigla Hitna pomoć jedne privatne klinike. Ljekari su Marini dali infuziju i priključili je na kiseonik.

On je ispričao da se mnogo uplašio jer mu je majka rekla kako vjeruje da će da umre!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Mama je imala gušenje i rekla mi je da misli da će umrijeti. Pozvao sam Hitnu pomoć, gde radi naša bolničarka, ali ona nije mogla da dođe. Uputila me je na patronažnu službu, koja mi je u deset ujutru rekla da ih ponovo pozovem između 14.00 i 14.30, jer ne mogu prije toga da stignu. Tada sam preuzeo stvar u svoje ruke. U tom ludilu i panici da mi majka ne umre, napisao sam tvit kako bih što prije našao tehničara koji će doći na kućnu adresu. Brzo su stigli i dali joj terapiju – priča prestravljeni sin i dodaje da je posle toga lakše disala, ali da je i dalje veoma loše.

– Ona se danima ne osjeća dobro, jer je posljednju kemoterapiju loše podnijela. Ima svega 45 kilograma. Trebalo je da ide na zračenje, ali je preslaba za taj vid liječenja- kaže Laća.

(Express/ Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Covic urges High Rep, ambassadors, to help BiH with electoral reform

Zvijezda Juventusa poslije meča tražila dres od bh. reprezentativca?