in

13 GODINA BIO JOJ JE VJERAN: Evo kako je ŽELJKO RAŽNATOVIĆ zbog Cece ostavio ženu Nataliju (Foto)

Slatka-Tajna.Eu

Natalija Martinović, supruga Željka Ražnatovića Arkana, napustila ga je posle saznanja da je u vezi sa tada mladom estradnom zvezdom Cecom.

Natalija je spakovala kofere i otišla u svet sa četvoro njihove dece, a je Arkan svima jasno dao do znanja da Ceca nije imala nikakve veze s tim.

“Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao”, otkrio je 1996. godine Arkan za srpske medije.

Natalija i Arkan su u braku bili od 1981. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Treba li ukloniti sve bošnjačke sudije ili možda da Tadić nađe drugo mjesto”

Novak Đoković nastavlja da ruši rekorde