in

ZABORAVIO JE TROFEJ: Mahir Mulalić doživio neugodnsot nakon finala “Zvezda Granda”

Slatka-Tajna.Eu

Pobjednik ovogodišnje sezone takmičenja ”Zvezde Granda” Mahir Mulalić doživio je malu neprijatnost na dan pobjedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula meseca.

Naime, Mahir je nakon finala i uslijed mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao par dana u Beogradu iz kog je tek na dan koncerta krenuo za Gračanicu na ”doček”

– Bio sam u hotelu na Vidikovcu gde sam boravio tokom cijelog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno. I dok sam sjedio ispred hotela jer je bilo lijepo vrijeme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobjednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam ponio statuu. Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel a onda je čovjek koji tu radi pitao- ”Ovo tražiš?” -pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmijehom na licu. Laknulo mi je kada sam vidio– ispričao je Mahir ovu  informaciju pa dodao da je statua trenutno na sigurnom u njegovom domu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Britanska kompanija, vlasnik Leda, najavila proizvodnju morskih plodova u laboratorijama

Zoran Tegeltija se danas sastaje sa Merkel u Tirani