in

PAPARACO! MILICA PAVLOVIĆ SA PEŠKIROM NA GLAVI ŠETA ULICOM: Do sada je nismo vidjeli u ovakvom izdanju!

Slatka-Tajna.Eu

Milica Pavlović ne zna gde udara od posla i obaveza ovih dana. Izašla joj je nova pesma “Dabogda propao”, a počela je i sa emitovanjem serija “Pevačica”, u kojoj zvezda “Granda” ima glavnu ulogu.

Serija ruši sve rekorde gledanosti, dok za Milicu publika i kritika imaju samo reči hvale. Koliko je zauzeta, možete videti i na ekskluzivnim paparaco fotografijama, koje je zabeležio naš fotograf na Novom Beogradu, u luksuznom kompleksu u kom pevačica živi.

Da ne bi gubila previše vremena oko pripremanja za brojne poslovne obaveze koje su je čekale tog dana, Pavlovićeva je sama oprala kosu i sa peškirom na glavi izašla iz zgrade u kojoj stanuje. Sva sreća, pa joj je frizer u lokalu do njenog ulaza, tako da nije morala dugo da pešači do njega.

Ona nije gubila vreme dok je čekala svoj red za friziranje, tako da je u krajnje ležernom izdanju sedela i sve vreme obavljala poslovne razgovore preko mobilnog telefona, da bi je u jednom trenutku pozvao frizer da uđe da je isfenira.

On ju je sačekao na vratima, gde su se srdačno pozdravili, a zatim su ušli unutra, gde se pevačica prepustila veštim rukama svog saradnika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebookukurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Drugoligaš nakon priprema u Turskoj, sada gradi tribinu

U kojim zemljama Evrope je najteže doći do stana