in

Kako Indijke uspijevaju sačuvati svoju ljepotu dugo nakon mladosti

Slatka-Tajna.Eu

Način života Indijskih žena uspostavlja se u mladoj dobi. Oni imaju svoj način održavanja ljepote prirodnom i zdravom, naučivši je kao djeca. Sa svojom organskom hranom i pozitivnim uvjerenjima, puni su znanja o prirodnim ljepotama i što pomaže izvući najbolje iz tijela kako bi izgledali mladoliko u bilo kojoj dobi.

Njihova lokalna hrana igra veliku ulogu u sačuvanju mladosti

Začini, koji prevladavaju u Indijskoj kuhinji, imaju nekoliko blagotvornih učinaka na naše zdravlje, uključujući svojstva protiv starenja. Konkretno, ljute papričice mogu smanjiti promjene koje se događaju u stanicama kože tijekom vremena, dok đumbir može spriječiti dobne mrlje.

Određeni prirodni sastojci pomažu u jačanju njege kože

Važan dio njihove njege kože je kurkuma, protuupalno sredstvo za koje se kaže da je korisno za zdravlje kože i pomaže korisnicima da daju prirodni sjaj. Također može pomoći kod psorijaze i ožiljaka od akni.

Vjeruju da ljepota počinje iznutra

Stres može uzeti veliki danak u procesu starenja osobe. Ne samo da kompromitira naša tijela iznutra, već i ostavlja tragove na našim licima u obliku bora. Jedan od načina suočavanja s tjeskobom je meditacija. Indija je jedna od najstarijih zemalja koja prakticira meditaciju, što može pomoći ženama u borbi protiv stresa i, kao rezultat toga, sačuvati svoju mladost.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Koriste mnogo organskih proizvoda za kosu

Podmazivanje kose ili masiranje ulja u kosu tradicionalna je praksa za žene u Indiji koja obično počinje kada su djevojke vrlo mlade. Mogu se koristiti različita ulja, poput kokosovog, sezamovog ili ricinusovog ulja. Potonji je posebno koristan jer sadrži omega-6 masne kiseline. Amla, Indijska ogrozd, također se koristi u uvjerenju da liječi gubitak kose.

Izvor: cinenjice.ba

(I.J.)

 

The post Kako Indijke uspijevaju sačuvati svoju ljepotu dugo nakon mladosti appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sin Marine Tucaković zabrinuo javnost: Otkrio kakvo je zdravstveno stanje njegove mame

COVID redar i kineski test za koronu|©NewsBar