in

“Željko Komšić ima frustracije od Milorada Dodika, teško je voljeti BiH kada imate njega i Bakira Izetbegovića kao političare”

Slatka-Tajna.Eu

Predsjednica RS Željka Cvijanović izjavila je da je interesuje RS, te jaka i stabilna Srbija, a obrušila se i na Željka Komšića.

– Mi smo zaustavili eroziju nadležnosti RS, ali njima smeta više nego bilo šta to što volimo RS. Voljeti BiH mnogo je teško u ovakvim okolnostima i sa takvim političarima kakvi su Željko Komšić i Bakir Izetbegović, tvrdi Cvijanović.

Ona je navela da RS i njeni funkcioneri rade na jačanju i očuvanju identiteta.

Rekla jr da sve što radi Komšić je ili smiješno ili tragično.

– Komšić je čovjek koji nema nikakvu političku težinu znajući da sjedi u Predsjedništvu BiH i zauzima mjesto člana Predsjedništva i da još nijednom nije postupio kako bi to Ustav od njega očekivao, da se stavi u funkciju zaštite kolektivnih prava Hrvata, rekla je Cvijanović.

– Kod političara iz Srbije i RS sam primijetila da se bore političkim sredstvima za ono što su legitimni politički ciljevi. Ono što rade Komšić i Izetbegović je samo dodatna kontaminacija i trovanje ionako zatrovane atmosfere u regiji i to su apsolutne ludosti – pravda se Cvijanović.










Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Recept: Brzi uštipci s jogurtom

Tabu tema u BiH: Sve što niste znali o kontracepciji