in

NISAM OSJETILA PRAVU LJUBAV: Milenu Ćeranić je teško voljeti

Slatka-Tajna.Eu

Milena Ćeranić progovorila je o ljubavnom životu koji se trudi da sačuva od javnosti.Ona je priznala u čemu uživa i od čega je zavisna, kao i njene kolege.

-Desilo mi se… Šta znam, more, posao, ljeto… To je sve nešto u čemu ja uživam, posebno što se dogodilo nešto po pitanju posla. Počeli smo ponovo da radimo, mi pjevači smo na neki način zavisnici od te scene- kaže Milena.

Ćeranićeva se dotakla i svog emotivnog statusa, ali i kakva je u ljubavi.

-Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I voljela sam i voljeli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umjeli. Lako je mene voljeti, ali negdje prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvijek imala taj problem nesigurnosti sa druge strane- priča Milena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Uvijek misliš da je to ono pravo… U jednom trenutku sam mislila da je to limit ljubavi, ali to nije bila prava ljubav, samo to još u životu nisam osjetila- rekla je ona u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mostarci u Visokom izborili 21 medalju / Bljesak.info

Željeznički samit Zapadnog Balkana:Budućnost je na šinama