in

Traže joj 10.000 eura da snimak ne izađe u javnost: Ucjenjuju Anu Bekutu

Slatka-Tajna.Eu
rpt

Kako prenose domaći mediji, po gradu se navodno šuška da određeni ljudi hoće da ucijene pjevačicu Anu Bekutu snimkom, na kom se ona, kako se dalje navodi, svađa sa partnerom Milutinom Mrkonjićem. Navodni ucjenjivači, planiraju da Ani traže 10.000 eura kako snimak ne bi dospio u javnost.

Naime, kako pišu domaći mediji, ucjenjivači imaju snimke sa nekog veselja na kom se Ana i Mrka žestoko svađaju, pa su sad došli na ideju da joj poruče kako će sve objaviti na društvene mreže ukoliko im ne plati deset hiljada eura!

– O tim prijetnjama i ucjenama se za sada samo priča i nagađa, Anu još uvijek niko nije kontaktirao – započinje izvor za medije i dodaje:

– Inače, u pitanju je snimak s nekog veselja gdje su se Ana i Mrka dobro posvađali, umalo nisu letjeli tanjiri, a sve zbog neke klinačke ljubomore. Znate kako, njih dvoje se vole kao prvog dana, kao da su klinci, i čim neko priđe Ani ili Mrki, nastaje haos. Tako je i tada bilo i neko od gostiju sa veselja je sve to snimio i sad, navodno, hoće da traže od Ane pare. Da li će se to desiti ili ne, vidjećemo, ali se tako priča u posljednje vrijeme – završava izvor za “Skandal”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nakon legendarnog Pelea na operacijskom stolu i Romario / Bljesak.info

Islanđani pustili u pogon najveći svjetski usisivač ugljen-dioksida