in

Svestran i praktičan, mantil se uklapa u sve stilove

Slatka-Tajna.Eu

Lagani i elegantni, mantili se moraju imati u proljetno-jesenskoj sezoni. Osim što će upotpuniti svaku modnu kombinaciju, oni će vas zaštititi od hladnoće, a uz odabir jednog od atraktivnih modela izgledat ćete spektakularno.

I ove sezone u modi su različite varijacije mantila, od klasičnih do onih neobičnijih. Iako je mantil na početku zamišljen kao dio poslovne odjeće, danas je neizostavan element svakog stila, poput casual, uličnog, sportskog šika, ali i mnogih drugih.

Zahvaljujući tome, dame mantil mogu nositi i s haljinama i pantalonama, farmerkama i suknjama, ali i kratkim hlačama.

Glavne odlike mantila su svestranost i praktičnost, a idealni su za svaku figuru. Uz klasičnu bež nijansu, ove sezone će u trendu biti jarko crvene, žute, plave i smaragdne boje.

Sofisticiran look njegujte uz odabir pastelnih nijansi, poput boje breskve i lila, koje izgledaju nježno i elegantno. #mantil pastelna nijansa#

Klasični mantil

Ovaj model je uvijek aktuelan i tražen. Trendi mantil klasičnog kroja, ugodne bež nijanse, izrađen je u ravnoj silueti, s remenom, ima dva reda kopči i nema  posebne ukrasne detalje.

S printom

Svoj izgled možete upotpuniti mantilom u neobičnoj nijasni ili s printom. Ovi mantili mogu se kombinirati za izgled uličnog stila uz tenisice, patike, ali i štikle. Uz njih možete nositi ruksak ili malu torbu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dugi mantil

Želite li upotpuniti luksuzni večernji izgled? U tom slučaju je dugi mantil idealan izbor za vas. Ovi mantili izrađeni su od najfinijih materijala, poput satena i svile, koji imaju posebnu „igru boja“.

U sofisticiranoj verziji predstavljeni su u zlatnoružičastoj, blijedoružičastoj, bež i sivoj boji.

U trendu 2021/22.

Donosimo vam najatraktivnije ovosezonske modele.

 

 

The post Svestran i praktičan, mantil se uklapa u sve stilove appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pogledajte šta se danas dogodilo u Formuli 1!

SEKA ALEKSIĆ: Neću skidati tetovaže!