in

SEKA ALEKSIĆ: Neću skidati tetovaže!

Slatka-Tajna.Eu

Seka Aleksić, bez ustručavanja, često govori o brojnim temama koje su vezane za njen fizički izgled.

Na društvenim mrežama

Popularna pjevačica je aktivna na društvenim mrežama, na kojima prati pohvale i kritike na svoj račun, a sada je vrlo iskreno i objektivno govorila o navedenim temama.

-Provodim vrijeme na društvenim mrežama i čitam komentare o sebi kad na njih naiđem. Nema tu ništa pretjerano loše i uvrjedljivo. Smatram da je relativna stvar da li je neko mršav ili debeo i da je to stvar ukusa. Ja nikada nisam komentarisala tuđi izgled ili zaradu jer smatram da je to nekulturno. Kada naiđem na neki simpatičan komentar, rado se našalim na svoj račun. Za sebe često kažem da ću umrijeti debela i gladna, jer stalno kuburim s kilogramima. To je sastavni dio mog života i to će me vjerovatno uvijek pratiti – priznala je pjevačica.

Osvrnula se na svoj pokušaj uklanjanja mnogobrojnih tetovaža koje je godinama radila.

– Pokušavala sam da uklonim tetovaže, ali to je jako teško i bolno. Odustala sam od toga jer su tretmani bolni, a samo izblijede tetovažu, a ne uklone je skroz – objasnila je pejvačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Opsjednuta sam filterima

Aleksićeva je podlegla novom trendu i postala opsednuta filterima na Instagramu.

– Opsjednuta sam filterima na Instagramu. Prije nekoliko dana sam podijelila svoj novi filter. Sasvim slučajno sam došla na ideju da plasiram svoje programe za ulejpšavanje, kontaktirala sam ljude koji to rade i sada ne mogu da se zaustavim. Mnogo volim to i veoma mi je zanimljivo – poručila je Seka.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svestran i praktičan, mantil se uklapa u sve stilove

Škoti prodaju ostrvo za 50.000 funti