in

Marina Tucaković: “Privilegija je da čitav život radiš posao koji voliš”

Slatka-Tajna.Eu

Iako se zbog bolesti i zdravstvenog stanja rijeko pojavljuje u javnosti, ona je nedavno napravila presedan i otvoreno govorila o svemu – svom odrastanju, karijeri, saradnji sa zvijezdama ali i bolesti.

Marina Tucaković, koja se već godinama bori s karcionomom dojke, otkrila je nedavno da posljednje terapije nisu dale rezultata, te da zbog bolesti više ne može ni da hoda.

Ona je govorila o svom pozivu i otkrila da nije planirala da postane kompozitor.

“Upisala sam ekonomski fakultet, a htela sam da budem turistički vodič, onda sam upoznala jednu ekipu koja je pravila neku muziku. Onda me je to vuklo. Fakultet sam onda završila i prešaltala se na nešto drugo. Pisala sam pomalo i eto. Privilegija je da čitav život radiš posao koji voliš”, rekla je Marina.

Prisjećajući se svojih početaka, prisjetila se i početka pjevača Džeja Ramadanovskog kog je, kako mnogi kažu “vinula u zvijezde”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Džeju sam dala put do zvijezda. To je kod njega bio pravi američki san, zato je i uspio. Meni je robu donosio jedan njegov drug, mi smo tada već počeli ozbiljnije da se bavimo poslom, kaže: ‘Imam ja jednog dečka, kad odem u kafanu on uhvati pa pjeva, pjeva fenomenalno’. Dođe Džej na vrata, znate kad vas energija onako zapljusne. Mi se oduševimo i počnemo da radimo za njega. Tako je bilo”, prisjećala se.

“Džej je bio jako ozbiljan, slušao je. Poslije ga je valjda uhvatilo loše društvo i poludio je u opasnim godinama. Mi mu se jesmo miješali u karijeru, kako ne. On je onda mislio da može sam i normalno, pustite ga. Uvijek smo mi bili dobri, radili ili ne”, rekla je ona u emisiji na K1 televiziji.

(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

I u ponedjeljak sunčano i iznadprosječno toplo

OD KRALJICE DO RIJALITI UČESNICE: Dado Glišić izabrao