in

ENA BLAŽEVIĆ, PLESAČICA I VODITELJICA: Moja mama pravnica kaže da je „zadruga“ samo za lake žene

Slatka-Tajna.Eu

Iako je nedavno rodila i drugo dijete, kontroverzna plesačica, voditeljica „Vip“ radija i vlasnica beogradskog Beauty studija „Ena“ u kojem pruža različite vrste frizersko kozmetičkih usluga, Ena Blažević iz Prijedora ništa nije izgubila od svoje ljepote. Naprotiv…

Nuđen je visoki honorar

Zbog svog slobodnog ponašanja i kontroverzi koje je prate, zapela je za oko producentima rialiti projekta „Zadruga 5“ koji čine sve da je uvuku u ovaj vrlo gledani program. Međutim, ona je odbila takvo nešto.

-Ne pada mi na pamet da svoju privatnost izlažem javnosti na način na koji su to učesnici „Zadruge“ činili do sada, kaže Ena Blažević.

-Bila je varijanta da odem do RTV „Pink“ radi dogovora o radu u toj televizijskoj kući. Međutim, neprijatno sam bila iznenađena zivkanjem da dođem potpisati ugovor o učešću u „Zadruzi 5“!? Ne pada mi na pamet da ostavim kod kuće tek rođeno dijete i idem u tu njihovu rupu i pravim budalu od sebe. Meni je porodica na prvom mjestu, a ne novci koje bih tamo zaradila. Neki će reći da ovim potezom gubim veliki honorar i izuzetnu priliku da „postanem slavna“. Ni novac, ni „slava“ stečena na takav način nisu mi potrebni. Niti sam konkurisala za učešće u tom projektu niti se imam bilo kome kroz njega dokazivati. Dovoljno sam poznata te nemam potrebu svoju intimu izlagati javnosti. Istina, nuđen je visoki honorar. Međutim, ni po koju cijenu ne bih ostavila svoju porodicu. Ja dobru lovu zarađujem van takvih projekata. Nisam tip osobe koja može biti ni u zlatnom, a kamo li u kavezu kakav je rialiti projekat „Zadruga“. Volim slobodu u svakom pogledu i nju mi niko platit ne može. Rijaliti treba ljudima koji hoće da isplivaju iz anonimnosti. Meni to ne treba. Svojevrsnu školu sam debelo platila sa sličnim projektom „Parovi“.

Šta se desilo?

– Iskoristili su jednu moju selfi fotografiju i iskonstruisali priču kako sam imala seks sa jednim od učesnika tog projekta. Iako su znali da takvo nešto nije istina, „jahali“ su na toj priči u namjeri da me prisile da učestvujem u njihovim programu. Njima se ta priča rentirala. No, nisu marili za to kakvu mi štetu prave.

Nikad se ne zna

Ipak, da uđeš u rialiti šta bi to značilo za tebe?

-Teško je reći. No, zasigurno, to bi bio kraj moje bračne zajednice. Muž to nebi mogao mirno da gleda. Istina, ne slušam mnogo ni šta će on da kaže. Niko mi ne garantuje da ću ostati sa njim cio život. Moja mama, pravnica, prokomentarisala je da u rialiti projekte idu samo lake ženske te da meni epitet „lake žene“ ne treba.

Ne bi valjda tamo prevarila muža?

-Nikad se nezna. Zatvoren prostor sa mnogim muškaracim čini čuda. Emocije, prosto, mogu da prorade i onda ko zna šta sve može da bude – kaže Ena Blažević.

Razgovarao: Eset MURAČEVIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

J.Lo dekolteom pomutila pamet i Afflecku i svima u Veneciji

Odmah je, već u sedmoj minuti debija za Bešiktaš upisao sjajnu asistenciju