in

BAKI B3 O KRAĐI PJESME “OLOVNI VOJNIK”: Bube i Jale mi ne mogu ništa!

Slatka-Tajna.Eu

Baki B3 zaratio je sa Jala Bratom zbog navodne krađe dijelova pjesme. Vijest o krađi dionica iz pjesme “Olovna ruka”  se proširila. Jala je u svojoj pjesmi “Futura” ukrao dijelove pomenute pjesme, a tim povodom oglasio se i Baki.

– Jale, Bube i bubašvabe mi ne mogu ništa, ne slušam današnju muziku! Prije svega ne radi se o pjesmi “Olovna ruka”, već o mom drugom hitu “Mrak”, koji sam ja iskreno otpjevao devedesetih. Drugo, kakav rat?! Ja te ljude ne poznajem, nikada ih nisam vidio, u kakvom ratu ja mogu da budem sa njima? Treće oni nisu ukrali ništa. Kontaktirao sam ja aranžera mog kada sam čuo ove priče i on mi je rekao da tu nema nikakve krađe. Ta njihova pjesma ima možda neku sličnu notu, ali velika je razlika između moje i njihove pjesme, veze jedna sa drugom nemaju. Da je pjesma ukradena ne bih ja čekao da mi neko to kaže, odreagovao bih odmah. Ja nisam internet zvijezda, svoj posao radim iz ljubavi, a šta oni rade ne znam, ne slušam njihovu muziku, ne slušam uopšte ovo novo što se zove muzika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Da je moja baba živa, a volio bih da jeste ona me je odgojila i mnogo je volim, odveo bih je u studio da snimimo pjesmu. Ona bi postala pravi internet hit, a vjerujte mi, ako može ona, mogu svi. I da bude jasno, nit želim da se provlačim po medijima, nit želim da se kačim za nečiju popularnost, ja sam bio zvijezda devedesetih kada je muzika nešto vrijedila, kada je nisu snimali roboti, nema potrebe ni sad da se kačim za druge. Nisam se kačio ni za Lunu i Gagija kada su bili u “Zadruzi”, a ne za neke Jale i Bube – poručio je.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Momčad Širokog pobjednik Memorijala na Pecari

Nezavisni blok: Srbija sprovodi pravosudnu agresiju na BiH