in

ULOŽIO U BIZNIS UMJESTO U PJESME: Hame Nalić otvorio restoran brze hrane

Slatka-Tajna.Eu

Muhameda Hameta Nalića upoznali smo ga kao vrsnog pjevača i finalistu šoua “Nikad nije kasno” pred kojim je već bila bogata festivalska karijera. Međutim, umjesto da nastavi da ulaže u muzičku karijeru,  reijšio je da sav zarađeni novac uloži u restoran brze hrane.

Kako kaže Tuzla ga je već znala kao dobrog pjevača i zabavljača, te je želio da se pokaže i kao dobar ugostitelj. Na ovaj potez odlučio se u najgore vrijeme, pa je u jednom trenutku morao da zatraži pomoć.

– Fast food pod nazivom “Ha – ha” otvorio sam prije godinu i po dana, u najgore moguće vrijeme korone. Digao sam kredit, jer je zaista bilo dosta ulaganja, a i u vrijeme buktanja virusa je baš loše išlo –kaže na početku razgovora novopečeni ugostitelj i ističe da je sad zadovoljan kako biznis cvjeta.

Dobro je krenulo, da ne ureknemo. Narod je konačno malo živnuo, nakon svega što se u posljednjih godinu i po dana dešavalo zbog pandemije. Raja u Tuzli je zadovoljna proizvodima, jer su prepoznali kvalitet i sad je to već poznato ime u gradu. Mogu vam reći da se za sad najbolje prodaju hamburgeri, sednviči, šiš ćevap –priča Hame koji je podršku za novi biznis dobio kako od svojih sugrađana, tako i od dobro poznatih i proslavljenih muzičara.

Nedavno je njegov lokal posjetio i Halid Muslimović, a kako kaže, imao je čast da ugosti i Osmana Hadžića i druge kolege koji se za Nalićevu uspomenu obavezno fotkaju ispred lokala.

– Kad dođe neko poznat u Tuzlu, naravno da svrati kod mene da me pozdravi- kaže pjevač kojeg vedar duh nije napustio, uprkos teškom životnom periodu u kome su do nedavno znog pandemije bili i muzičari i ugostitelji.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MORAM DA SE JAVNO ZAHVALIM NA PJESMI: Sha joj posvetio pjesmu, Tara se prva zahvalila

J.Lo dekolteom pomutila pamet i Afflecku i svima u Veneciji