in

SAD JE DOSTA, PREUZIMAM RADOVE: Bojana Gregorić Vejzović na rubu živaca

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je na Instagramu otkrila da više od tri mjeseca čeka na isporuku kuhinje u novom stanu, glumica Bojana Gregorić Vejzović iskusila je nove muke i to one s majstorima

-Ovako izgleda kuhinja koju čekate tri mjeseca jer potpisani ugovor s izvođačem niste zatražili povratno budući da ste s njim sarađivali već tri puta tokom godina i kao povjerenje postoji-objavila je prije nekoliko dana na Instagramu Bojana Gregorić Vejzović, a jučer se požalila zbog novih problema.

Naime u maju se  preselila u novi stan, nekoliko tramvajskih stanica udaljen od onog starog u strogom centru Zagreba, a sve to iziskivalo je i neke renoviranje, preuređenja, među ostalim postavljanje nove kuhinje, ali i ostalih stvari u stanu.

S početkom septembra malo se toga pomaklo s mrtve tačke, jer se još bori s  majstorima. Jučer je sve nasmijala objavom kako ispija pivo, a uz to otkriva:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Danas su majstori došli u 9 i otišli u 12.30, nisu se vratili, imaju posla, vele… Ali cijepila sam se protiv živčanog sloma… Hvala, Mario Petreković. Ostajem odgovorna na svim frontama- dodala je.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U subotu uglavnom suho, sunčano i vrlo toplo, ponegdje i vruće

Šou Red Bull Racinga u Palermu pred trku Formule 1 u Monzi / Bljesak.info