in

Ljeto u Mostaru nije završeno: Hip hop dvojac oduševio u Starom gradu / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak večer nastavljen je bogat program manifestacije Open City Mostar.

Ispred Hamama u Starom gradu nastupio je hip hop dvojac Who See, uz pomoć S.One&Mayer koji su prethodili reperima s juga.

Who See je crnogorski hip-hop dvojac iz Kotora. Njegovi članovi su Dedduh ili Deda iz Kotora i Noyz iz Herceg Novog. Poznati su po hitovima: ”Đe se kupaš”, ”Koji sam ja meni kralj”, ”Bar – Bari” itd.

Koncert je počeo u 20 sati, a publika je uživala do dugo u noć.

Foto: Bljesak.info / Nastup hip hop dvojca Who See u Mostaru

Večeras je također na mostarskoj Šetnici nastupala i dobro poznata lokalna grupa 45 Stepeni, koja svira rock’n’roll i pop repertoar.

Sutra publiku u Mostaru na Kantarevcu u 20:00 sati očekuje koncert Tončija Huljića & Madre Badessa iz Hrvatske, a ispred Hamama će za zabavu biti zadužen DJ Bosk – također od 20:00 sati.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Open City Mostar organizira se na deset lokacija u Mostaru, a riječ je o prije svega glazbenom, ali i kulturnom, umjetničkom i edukativnom događaju u kojemu će se osim koncerata koji su glavni događaji, organizirati i panel diskusije s umjetnicima i konferencije, predstave lokalne produkcije, umjetnička rezidencija te prezentacije škola.

Foto: Bljesak.info / Nastup hip hop dvojca Who See u Mostaru

Open City Mostar svečano je otvoren 1. rujna koncertom Simfonijskog Orkestra Mostar na šetnici uz park Zrinjevac, a završava 22. rujna.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Haos u Surčinu zbog “K*kainske žurke”? Goca Božinovska nije mogla da se smiri: Postavila Šijanu 2 opcije, letjele stvari po imanju!

“Kriza je puno ozbiljnija i dublja nego što se to misli”