in

Goca Božinovska progovorila o razbijenoj n.rko žurci na kojoj je bio Mirko: Testirala sam ga 50 puta, grdne pare sam dala!

Slatka-Tajna.Eu

Miroslav Mirko Šijan (29), sin ubijenog kik-boksera Zorana Šijana i pjevačice Goce Božinovske, ponovo je dospio u žižu javnosti nakon informacije da je sa Nikolom Buhom (28), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, bio na „k.kainskoj žurki” u jednom apartmanu na Novom Beogradu.

Prema saopštenju MUP, policija je 1. septembra upala na proslavu u apartman u kojem je bilo 29 osoba, a za neke su imali informaciju da trguju n.rkoticima. Kod petoro mladih pronađena je manja količina k.kaina i „spida”, ali kod Šijana i Buhe nije nađeno ništa, pa su poslije davanja izjava pušteni kući.

– To je laž! Kakve k.kainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao dr.gu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovana majka da sam ga godinama pratila – rekla je Božinovska i dodala:

– Testirala sam ga 50 puta na dr.gu i uvijek je bio negativan! Grdne pare sam dala za to kada bi krenula neka priča o tome. Plaćala sam te testove, a drugi se smijali. Kada se ženio, bacila sam ih. Cijeli život mi se kleo i govorio: „Mama, ja nikad nisam probao dr.gu, niti me to interesuje, mogu da popijem sa društvom.”


– I ako su nekog pohapsili, ne znam kakve to veze ima sa Mirkom. Borila sam se toliko godina i zato sam ostala sama, da se izborim da to moja djeca ne probaju. Ja mislim da jedini strah ima od toga. Ja sam mu utjerala strah u kosti od malih nogu – izjavila je pjevačica Goca Božinovska

Poznata pjevačica kaže da se njen sin možda slučajno našao u nekom društvu u kojem je možda neko nešto koristio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku











– Kao što i ja pjevam cijeli život, pa sam sjedila u društvu i sa doktorima i sa n.rkomanima, sa ovim i onim… On ne može ni da gleda da li će neko da koristi nešto, protivnik je dr.ge – kategorična je bila Božinovska.

Jedan sagovornik upućen u slučaj hapšenja grupe od 29 osoba u luksuznom apartmanu u Novom Beogradu u kojem je nađena dr.ga rekao je da “Ovo nije prvi put da se u tom apartmanu prave sumnjive žurke. Bilo je tu svega i svačega. Dolazile su mnoge starlete, ali ne moramo da otkrivamo koje. Svi ih znaju sa televizije. Taj stan najviše vole za takve zabave jer unutra imate nekoliko kreveta sa baldahinima, džakuzije, bazen na krovu, svjetla… Jasno vam je kako to izgleda.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Memić: Najavljen dolazak 19 autobusa iz drugih gradova, nikad neću odustati

OSVOJILA GLUMCA: Šuška se da su novi par Luka Raco i Tanja Savić