in

SAD STE PRETJERALI: Nemanja Nikolić obradio fotku i uporedili ga sa Končitom Vurst

Slatka-Tajna.Eu

Kada je pre 17 godina prvi put kročio na Grandovu scenu, Nemanja Nikolić odmah je pobrao simpatije publike. Zgodan, mlad i talentovan ovaj momak  je činio sve da svaki put zablista u “Zvezdama Granda” i ubrzo postane jedan od najpoželjnijih pJevača iz prve muzičke postave.

Ali, ubzrani tempo i stil života, kao i godine učinili su da Nemanja potpuno promJeni izgled. Višak kilograma i sIJeda kosa postali su dIo njegovog imidža i zato je sada sve iznenadila nova objava na društvenim mrežama.

Naime, pJevač je objavio fotografiju u kojoj je predstavio novi fazon, dugu kosu i značajno mršaviji izgled.

– Molim? -napisao je u opisu fotke koju je obradio u popularnim aplikacijama za uljepšavanje, a koja je iznenadila njegove fanove, pa su se pohvale nizale u komentarima.

Jesi li to ti?. Dobro ti stoji, isti Bred Pit. Bred Nik, nisam te prepoznao. Kijano Rivs original- neki su od komentara na Nemanjinu šaljivu objavu. Medutim, bilo je i onih koji su ga uporedili sa Končitom, pa pjevač nije mogao da ostane ravnodušan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ih, sad ga pretjeraste odgovorio je, dok se jedan od fanova oglasio komentarom da mu fotošop nije potreban i da je svakako lijep.

(Express/ Grand)

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

3 džempera koje morate imati ove jeseni

Kad vam je bitna kvaliteta prozora birajte Elegant