in

Ona je zbog Saše Popovića dobila čak sto hiljada eura!

Slatka-Tajna.Eu

Proslavljena “zvezda Granda” Katarina Živković koja se danas može pohvaliti mnogobrojnim hitovima i uspješnom karijerom, na popularnosti može da zahvali jednom čoveku- Saši Popoviću.

Iako je kao tinejdžerka bila ljubitelj muzike koja nije narodna, ovo takmičenje vidjela je kao jedini način da pokaže svoj pjevački talenat i bude viđena od strane velikog broja ljudi.

– U trenutku kada sam se prijavila za ”Zvezde Granda” to je bilo nešto najveće što se dešavalo kod nas, nikad viđen format koji su svi pratili. Toliko je bilo zanimljivo da su pjevači koji su prolazili kroz to takmičenje dobijali enormnu popularnost. Znala sam da je to jedini način, s obzirom da nisam bila u situaciji da sama investiram u svoju karijeru- ispričala je svojevremeno Katarina.

Kako se ubrzo nakon završenog takmičenja našla i u jednom popularnom rijaliti programu, u kojem je neočekivano odnijela pobedu, Živković je objasnila da je i za taj njen potez ”krivac” čelnik Grand produkcije.

– Mislim da sam ušla na nagovor Saše Popovića jer je smatrao da je to način da se spasi moja karijera i da se čuje za mene još više. Ušla sam glavom bez obzira, bez plana. Umjesto da sam snimila pjesmu koju bih objavila odmah po izlasku iz rijalitija. Bila sam mlada, nesnađena i uplašena a onda pored iskusnih igrača da tako kažem, izašla kao pobjednik sa sto hiljada eura- rekla je ona za ”Realnu priču”.










Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DETALJI KOJI SIJAJU U MRAKU: Kareluša zasjenila i Ajfelov toranj!

Kako da napravite savršene kisele krastavce