in

Kad vam je bitna kvaliteta prozora birajte Elegant

Slatka-Tajna.Eu

Odabir odgovarajućih prozora za dom predstavlja pravi izazov i mora zadovoljiti brojne kriterije. Od prozora koji imaju savršene tehničke karakteristike do onih vizualno atraktivnih i komplementarnih sa samim prostorom. Izrađen od ekološkog materijala EcoPowerCore koji se može reciklirati, prozorski sustav profila Elegant tvrtke Deceuninck, odlikuje se izvrsnim karakteristikama te predstavlja ekološki prihvatljivo rješenje koje nudi vrhunsku toplinsku izolaciju.

Elegant impresionira svojim tehničkim karakteristikama u svakom smislu. Iza elegantnog izgleda krije nadmoćnu tehniku. Funkcionalnost koja očarava u svakom pogledu – bilo da je riječ o toplinskoj zaštiti ili zaštiti od buke, održivosti, nepostojanju prepreka ili sigurnosti. Svakako, poželjno je da prozori pridonose uštedi energije. Uz vrhunsku vrijednost izolacije prozorskog okvira i mogućnost ugradnje izuzetno debelih stakala, s profilom Elegant se lako i jednostavno može realizirati standard pasivne kuće, ali i dodatno pridonijeti danas toliko potrebnoj zaštiti od buke. Savjest će vam zasigurno biti još mirnija uz činjenicu da čelična jezgra u profilu dodatno povećava sigurnost u području protuprovalne zaštite.

Izgled aluminija, a svojstva PVC-a

Za savremeni i premium izgled prozorskog profila Elegant pobrinuo se njegov inteligentni sustav. Zahvaljujući uskoj ravnoj izvedbi, uskim preklopima i novom kutnom sustavu letvica ostakljenja te opcijskim aluminijskim oblogama i odgovarajućim prozorskim profilima antracit boje, Elegant poprima aluminijski izgled i predstavlja dizajnerski prozor nove generacije.

Više svjetlosti gotovo je nemoguće dobiti. Prostori opremljeni prozorima Elegant imaju izuzetno uski dizajn prozorskog sustava profila. Naime, posebno veliki i stabilni prozori koji se mogu realizirati pomoću specijalne tehnologije lijepljenja stvaraju obasjane, svijetle i osunčane prostore.

Budite sigurni u jedno – prozor Elegant ostavlja snažan dojam, i to ne samo s aluminijskom oblogom, već i sa svakom pojedinom modernom nijansom koju program boja predviđa za ovaj futuristički prozor. S paletom od ukupno 50 standardnih boja i sivom bazom profila za metalik izgled, Elegant će biti u skladu sa svim individualnim željama i stilovima gradnje. Svoju idealnu boju možete pronaći unutar četiri kategorije – prirodno i obojano drvo, folije s glatkom površinom i metalik izvedbe.

Ekološka održivost proizvoda

Prozorski sustav Elegant će vašem domu pružiti stilski, elegantan i moderan dojam, ali i mnogo više. Kada su ekološki aspekti u pitanju poput potrebe za primarnom energijom, mogućnosti recikliranja i održivosti, PVC prozor također prednjači.

Malo koja tvrtka se može pohvaliti zapanjujućim rezultatima u pogledu zaštite okoliša. Deceuninck, ne samo da je inovativan na tom području, već je i lider u ekološkoj osviještenosti. Deceuninck proizvodi su ekološki prihvatljivi, mogu se reciklirati do 100 posto, dugotrajni su, a istovremeno povećavaju udobnost domova i osiguravaju izolaciju, sigurnost, akustiku i kvalitetu zraka. Izgradnja održivog doma nije samo slogan, već i poziv kupcima koji imaju iste vrijednosti.

Detaljnije o profilu Elegant saznajte na: https://elegant.deceuninck.com/ba/

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SAD STE PRETJERALI: Nemanja Nikolić obradio fotku i uporedili ga sa Končitom Vurst

Bosanac Sam u Kući 2