in

3 džempera koje morate imati ove jeseni

Slatka-Tajna.Eu

Jesen će biti obučena u – trikotažu! Džemperi su apsolutni hit sezone, a pred vama je niz kreatorskih prijedloga. Vama je prepušten izbor boja, ali modni znalci predlažu da obavezno uvrstite u svakodnevnu garderobu bar tri modela.

Kardigan

Popularni džemper dovoljno dug da pokrije zadnjicu ne posustaje ni ove jeseni. Ovaj model sigurno imate u više varijanti, sad ga slobodno kombinujte sa još jednim kardiganom ili čak obucite dugi prsluk preko njega. Posebno će biti koristan uz helanke koje će biti vrlo moderne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GINE MARGRETHE (@ginemargrethe)

Džemper sa heklanim detaljima

Ovako nešto svakako imaju one dame čije mame ili bake vješto vladaju ručnim radovima. Ako ipak niste sačuvali njihove starije kreacije, dovoljno je da vam isheklaju par “ružica” i “bombica” a vi ih našijte na neki lijep noviji džemper na raskopčavanje.

Džemper sa kragnom

Naznake ovog trenda pojavile su se još letos, kad su modne influenserice ponijele heklane bluzice sa kratkim rukavima i kragnicom iznad V izreza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H E L E N A B R O S N A N (@superbetty79)

Ovaj model će odgovarati damama koje imaju nešto kraći gornji dio, jer lijepo izdužuje vrat. Ako je ovakav džemper nešto deblji, ispod njega slobodno obucite i košulju i raskopčajte je do otvora njegove kragne.

Izvor: Lepaisrecna.rs

(I.J.)

 

The post 3 džempera koje morate imati ove jeseni appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

“Lako je imati ideju, ali je teško tu ideju pretočiti u uspješan biznis”

SAD STE PRETJERALI: Nemanja Nikolić obradio fotku i uporedili ga sa Končitom Vurst