in

Vesna Zmijanac doživljela porodičnu tragediju: Pjevačica izgubila najvoljenije, krivila sebe za sve!

Slatka-Tajna.Eu

Vesna Zmijanac je u periodu od godinu dana izgubila dva deteta, pa je nakon teškog razdoblja dobila Nikoliju Jovanović koja joj je danas sve!

Vesna Zmijanac (63), koja iza sebe ima preko 30 godina pevačke karijere, progovorila je o jednom od najtežih razdoblja u svom životu koji ju je obeležio, kako kaže, do kraja života.

Naime, u svojoj autobiografiji “Kad zamirišu jorgovani”, Vesna je otkrila kako je u razdoblju od samo godinu imala dva spontana pobačaja, a oba su se dogodila kada je pevačica bila u sedmom mesecu trudnoće u kojem je, u oba slučaja, nosila dečake.


– Naše prvo dete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu. I ne zamerite mi što tu scenu, porođaja koji je iznenada i prevremeno otpočeo, a potom se odvijao u garderobi iza pozornice, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici, ne mogu opisati čak ni danas, kada je prošlo dosta vremena. Jer, to je jedan od onih bolova koji još boli, praznina koja još zjapi istom tamom, i kad god se toga setim (a sećam se vrlo često), uvek mi se utroba zgrči – započela je pevačica koja je, priznaje, dugo i često sebe krivila za nemili događaj.

– Vladino i moje drugo nesuđeno dete, takođe sina, i takođe u sedmom mesecu trudnoće, izgubila sam pod približno istim okolnostima 1987. godine. Pitala sam se i onda, i još se ponekad zapitam čime sam zaslužila da mi se dogodi to što mi se dogodilo – potresno svedoči u autobiografiji.

Nikoliju Jovanović je doobila dve godine kasnije i ona joj je najveća sreća

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuDve godine nakon drugog spontanog pobačaja, Vesna je postala majka devojčice kojoj je dala ime Nikolija, a danas je i srećna baka dve unuke.

Godine 1989. za Vesnu je usledila najveća sreća, kada je rodila ćerku Nikoliju.

– Godinu 1989. obeležila su dva događaja, koji bez ikakve sumnje predstavljaju najznačajnije trenutke u mom profesionalnom i ličnom životu. Početkom godine objavila sam (uz veliku i nesebičnu pomoć mog velikog prijatelja Dina) ploču pod nazivom “Kad zamirišu jorgovani”, a devetnaestog dana meseca oktobra rodila sam kćerku Nikoliju – navela je pevačica, a piše Blic.

 

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rast cijena materijala ozbiljno bi mogao ugroziti građevinski sektor

Svako dijete treba biti upisano u matične knjige i imati državljanstvo / Bljesak.info