in

Ima cipele u vrijednosti 200.000 eura, tašna joj košta kao 2 stana u Beogradu, a sada je za samo jednu stvar dala pola miliona dolara!

Slatka-Tajna.Eu

Dijana Janković, poznatija kao Didi J, radi na svojoj inostranoj karijeri i ne žali para.

Pošto je prije nekoliko mjeseci priredila glamuroznu proslavu svog rođendana, Didi je sad otkrila da snima duetsku numeru sa NBA zvijezdom i reperom Andreom Dramondom.

Spot je snimila u jednoj luksuznoj vili u Majamiju, koja posjeduje ogroman bazen u kom je Didi đuskala u kupaćem, a šuška se da je za realizaciju projekta iskeširala čak pola miliona dolara!

Podsjetimo, Dijana Janković ne voli da otkriva intimne detalje o svom životu i braku sa Danielom Rokvićem, ali voli da uživa u poklonima koje dobija od njega. Dijanin suprug ne štedi ni kada su odjeća i aksesoari u pitanju, pa tako ova dama u svom garderoberu ima preko 300 pari cipela, u vrijednosti od 200.000 eura, a na nogama nosi zlatne “roleks” satove. U svojoj kolekciji ima i “Hermesovu Birkin torbu” u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Dobila sam automobil, sat, dobila sam kuću. Kuću sam dobila od njega i to je najveći poklon. Zaista sam srećna što je u mom životu. A i ja njemu kupujem poklone. Sad je dobio gitaru, a sljedeći poklon je automobil. Neću reći koji”, bila je tajanstvena Didi.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Godišnjica stradanja u Grabovici: Bol, ali ni nada za pravdom ne prestaju

KAL Strategies