in

Rosie Huntington otkrila pet beuty rituala bez kojih ne može

Slatka-Tajna.Eu

Prije nekoliko dana Rosie Huntington obradovala je javnost viješću da sa vjerenikom, poznatim glumcem Jasonom Stathamom  očekuje drugo dijete. Samo nsedmicu dana kasnije britanski model i preduzetnica, fascinira novom objavom: njena dugo očekivana beauty linija Rose Inc ugledala je svjetlost dana.

„Briga o ljepoti oduvijek je bila ogroman dio mog života“, izjavila je ovim povodom zanosna plavuša. „Od kada sam počela da radim, sa 16 godina, bila sam opčinjena načinom na koji nas beautie proizvodi transformišu. Najveću pažnju mi je privlačila njega kose i šminka“ .

Nema sumnje da su joj se ova strast i znanje višestruko isplatili. „Sve vrijeme provedeno sa šminkerima i stilistima pomoglo mi je da kreiram jedinstven pristup negi i ljepoti.“ Iskustvo je pretočila u liniju beauty proizvoda a esencija je u 5 ključnih rituala bez kojih ne može da živi.

Uredne obrve

„Mogu imati i loš dan sa kosom, i loš dan sa kožom, sve može biti loše, ali obrve će mi uvijek biti savršeno oblikovane. Zaista je nevjerovatno koliko transformišu lice i oblikuju ga“, smatra Rosie.

Kremasto rumenilo za završni sjaj

“Ako želite rumenilo za instant rezultate, koje će vašoj koži dati zaista blistav finiš, onda birajte kremastu teksturu. Jedino tako ćete biti zadovoljni svojim izgledom tokom čitavog dana.“

Ne plašite se dnevne njege proizvoda sa kiselinama

„Proizvodi koji nježno obnavljaju kožu zaista su od vitalnog značaja, posebno za kožu sklonu aknama. Oni koji u sebi sadrže, na primer, mliječnu, bademovu i glikolnu kiselinu, svakodnevnom upotrebom nježno ljušte površinski sloj kože i regenerišu je. Ljudi se uglavnom okreću tonicima za čišćenje, ali poenta je da koža upija ono što je zaista dobro za nju.“

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U redu je da preskočite puder

Rosie savjetuje hidrataciju kože prije svega. „Na čisto lice stavljam serum, a onda odmah nanosim korektor. Ono što mi se najviše sviđa je završna faza gdje vam lice nije ni masno ali ni mat, već blistavo i svježe.“

Uložite u dugotrajni mat ruž

S obzirom da živimo u eri maski za lice, bitno je da biramo održiv ruž za usne koji će trajati cijeli dan. „Volim mat usne i uglađen look koji daju, ali ako želite, poput mene, da im date baršunast efekat, nakon nanošenja karminarazmažite ga malo vrhom prsta ili make up četkicom.“ Ima li ičeg lejpšeg od seksi usana punog izgleda?

Izvor:still.rs

(Dž.S.)

The post Rosie Huntington otkrila pet beuty rituala bez kojih ne može appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Iznenađen sam njenom odlukom, imali smo dogovor!”

Mjesec najatraktivnije online kupovine uz Intesa Sanpaolo Banku i Visa kartice