in

Krici iz doma Snežane Đurišić? Komšije pjevačice u strahu da se desilo ono najgore, htjeli da zovu policiju

Slatka-Tajna.Eu

Komšije Sneane Đurišić su se prepale kad su čule krike iz pevačicinog doma, za koje se ispostavilo da su od komšije pored nje!

Kako za Scandal! tvrde komšije Snežane Đurišić, umalo nisu pozvali policiju pre desetak dana! Oni su, naime, usred noći, čuli jezive krike koji su dopirali iz njenog doma, pa su se prepali da se nešto strašno desilo, pa čak i ono najgore!

Komšije Snežane Đurišić otkrile!

– Mi smo Snežine komšije godinama, znamo se od kada se doselila i praktično smo kao rođaci – započinje za Scandal! izvor iz Jajinaca i dodaje:

– Zato smo se i prepali jer nam je Sneža draga, a znamo da je tu sama kada Vanja nije s njom. Ma malo je falilo da zovemo policiju, ali se onda pojavio još jedan komšija i rekao nam da jezivi zvuci nisu iz njene kuće, nego iz jedne vikendice koja je pored nje. Te ljude već ne poznajemo, pa nismo hteli da se mešamo. Doduše, i oni su se u međuvremenu smirili, nadam se samo da nije bilo neko nasilje u porodici. U svakom slučaju, nama je najbitnije bilo da znamo da Sneža nije tu i da krici ne dopiru od nje – zaključio je izvor.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Embroidery Business from Home – Business Model and Digitizing Training Course

Svjetska premijera: Potpuno novi Renault Megane E-Tech 100 % Electric / Bljesak.info