in

“Iznenađen sam njenom odlukom, imali smo dogovor!”

Slatka-Tajna.Eu

Saša Popović ne krije da je šokiran odlukom Jelene Karleuše da napusti muzičko takmičenje Zvezde Granda, gdje je godinama unazad bila član žirija.

Popović je istakao da je imao dogovor sa Jelenom da i ove sezone bude u žiriju, te da ga je njena odluka prilično iznenadila.

“Iznenadila me je odluka Jelene Karleuše da napusti Grand, jer znam da smo se dogovorili da ćemo i ovu godinu da radimo”, rekao je Popović.

Podsjetimo, Jelena se zvaničnim saopštenjem oglasila povodom napuštanja žirija:

“Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu sa tim na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi”, napisala je Jelena.

“Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću”, poručila je Karleuša, uz priloženi dokaz o datumu prekida saradnje i napuštanju žirija.

“Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla”, navodi se u saopštenju iz Granda.










Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dalić vrlo zadovoljan, uputio i poruku kapetanu Modriću / Bljesak.info

Rosie Huntington otkrila pet beuty rituala bez kojih ne može