in

NLB prva banka u BiH koja ima WhatsApp kanal

Slatka-Tajna.Eu

NLB Banka Sarajevo objavila je da je postala prva banka u Bosni i Hercegovini koja ima WhatsApp kanal.

“NLB Banku Sarajevo od sada možeš cimnuti i na WhatsApp aplikaciji i pitati šta god te zanima vezano za ponude, usluge, poslovnice, radno vrijeme…

Komuniciraj sa Bankom live na chatbotu, kao sa prijateljem, i ona će vrlo rado odgovoriti na bilo koje pitanje. Sve što Banka nudi i može pružiti, saznaj preko WhatsAppa. Ne moraš lutati u potrazi za NLB poslovnicom, samo nam pošalji svoju lokaciju i saznaj koliko si udaljen od najbliže poslovnice ili bankomata. Ovim putem brzo i lako možeš saznati o proizvodima i uslugama Banke i aplicirati za proizvod ili uslugu koja te interesuje.
Ovo su samo neke od brojnih funkcionalnosti u okviru WhatsApp aplikacije kojom se NLB Banka Sarajevo dodatno približila svojim korisnicima i olakšala im komunikaciju s njom. WhatsApp komunikaciju s Bankom je moguće uspostaviti skeniranjem QR koda na komunikacijskim materijalima banke, u njenim poslovnicama, na društvenim mrežama Banke Facebook i Instagram ili drugim komunikacijskim kanalima, kao i putem linka wa.me, ili direktno dodavanjem broja +387 33 720-644.
Korištenje WhatsApp aplikacije, koja je najkorištenija chat aplikacija na svijetu, je za NLB Banku Sarajevo usavršila kompanija Infobip i prilagodila za potrebe njenih klijenata”, saoopćeno je iz NLB Banke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuComments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Stanišićeva odbrana najavila žalbu na presudu

Nedostaje radnika: Najviše se traže konobari, tesari, zavarivači, pravnici, inženjeri / Bljesak.info