in

Komšije ne prestaju da pričaju: Darkova mama kuka zbog Barbare, postaće kokuz zbog nje, a evo šta razglabaju o bivšoj mu vjerenici

Slatka-Tajna.Eu

U Brestaću, odakle dolazi pevač Darko Lazić se već nedeljama prepričava tuga i očaj njegove majke Branke Lazić zbog odluke da novu devojku Barbaru Bobak odvede pred oltar.

Darko uživa u ljubavi sa novom devojkom Barbarom Bobak, zbog koje je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić s kojom je dobio naslednika Alekseja. Međutim, u medijima se pojavila informacija da njegova majka Branka moli sina da nikako ne staje na ludi kamen sa Bobakovom. Kako se priča u kraju u Brestaću, majka Branka nesrećna je zbog Darkove izabranice, pa kuka i zapomaže na sav glas zbog njegove odluke da Barbara nosi njegovo prezime i skupocenu burmu na ruci.

Od kada se razišao sa Marinom i preselio u Beč, Darko je više po Nemačkoj i Crnoj Gori nego što dolazi za Srbiju. Njegova majka Branka je mnogo ljuta na njega i stalno ga zove i moli ga da se vrati kući i da dobro razmisli da li stvarno želi da se oženi Barbarom. Žena kuka svaki dan da će Darko sebi uništiti život tom ženidbom, ali on joj se uopšte ne javlja. Od kada se odselio kao da je zaboravio na majku. Niti joj se javlja, niti je posećuje, niti joj pomaže novčano kao pre. Ona se plaši da će opet da se oda porocima, alkoholu i drogi jer je već počeo da luduje – otkriva Brankina komšinica iz Brestača.


– Majka mu se plaši da će Darko na Barbaru da spiska sav novac koji zaradi pevajući, da neće imati ni prebijene pare. Da će opet kao pre da zapadne u dugove i da neće moći da dođe u Srbiju od kamataša koji će ga čekati na svakom ćošku. Žena se još nije oporavila od smrti muža, a Darko joj opet zadaje velike probleme. Dok je bio sa Marinom ona je porodicu nekako držala na okupu, brinula je o kući i novcu, a sada se sve rasipa. Osim toga, i Marina mu je zapretila da neće moći da viđa sina ako se oženi, ali njega kao da je briga. Ponaša se ko da mu je to prva ženska pa hoće glavu da izgubi zbog nje – završava izvor iz Brestača.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebookukurir.rs/star


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Bosni i Hercegovini počeo Coca-Colin projekat Od izvora do mora

BIO SAM RAZOČARANA: Marko Grubnić se požalio na situaciju u Rimu