in

Utakmica Brazila i Argentine prekinuta zbog Covida / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Prekinuta je utakmica između Brazila i Argentine

Brazil i Argentina u nedjelju su trebali odigrati kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar, ali je ona prekinuta u devetoj minuti susreta na intervenciju predstavnika Ministarstva zdravstva.

Naime, svemu je prethodio skandal u kojem su sudjelovala četvorica argentinskih nogometaša koja su prilikom ulaska u Brazil lagala da nisu boravila na prostoru Ujedinjenog Kraljevstva u posljednja dva tjedna.

To su  Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Giovani Lo Celso i Cristian Romero koji igraju u engleskoj Premierligi.

Budući da igraju u Engleskoj oni su trebali biti u karanteni 14 dana, što znači da nikako ne bi mogli igrati ovu utakmicu.

Nakon što su predstavnici Ministarstva saznali za to, odlučili su spomenutu četvorku deportirati iz Brazila, ali su prekasno došli u njihov hotel. Oni su već otišli prema stadionu, a kako su zdravstveni predstavnici zapeli u prometnoj gužvi, stigli su tek na početak utakmice.

Tada su ušetali na teren i prekinuli utakmicu, što je, blago rečeno, izazvalo šok sveprisutnih, kao i nogometne javnosti.

Ništa manje šokiran nije bio ni Lionel Messi koji je razgovarao s predstavnicima Ministarstva.

“Ovdje smo već tri dana, pa što ste onda čekali da utakmica krene da nam kažete da ne možemo igrati?”, upitao ih je Messi sugerirajući da je brazilska vlast samo odugovlačila s odlukom.

Nakon toga, Messi je samo kratko kazao “Pa cijeli svijet nas gleda”, očito razočaran cijelom situacijom, prenosi Mundo Deportivo.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kako tumačiti poruke visokog predstavnika Christiana Schmidta iz Njemačke da Hrvati nisu zastupljeni u institucijama?

Trogodišnji dječak pronađen nakon tri dana u prirodi