in

PRIJETIO MI JE MUŽ JEDNE PJEVAČICE: Jovana Jeremić je zbog britkog jezika bila u problemu

Slatka-Tajna.Eu

Jovana Jeremić odnedavno je novi član televizije Pink i vodi vikend izdanja jutarnjeg programa, a sada je otkrila nepoznate detalje iz svog života.

Jovana je izjavila da je “dobijala pretnje od supruga domaće pejvačice”. Na pitanje da li joj se desilo da joj je neko zamjerio zbog odgovora na neko postavljeno pitanje u karijeri, Jovana je iznenadila sve:

– Uh, ja sam dobijala i prijetnje. Reći ću ti, pretio mi je muž jedne pjevačice koja je umislila da je zvijezda- rekla je Jovana Jeremić u emisiji “Premijera”.

Podsjetimo, Jovana Jeremić nedavno je prešla na Jutanji program Pink televizije, a otkrila je da je dobila neodoljivu ponudu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Jedini uslov sa Željkove strane bio je da budem ono što jesam, da se nikada ne promjeni ona Jovana Jeremić koju publika voli. Ona prirodna, spontana, neposredna, drska, britka, oštroumna Jovana Jeremić. To je bio glavni uslov. Vrlo je važno što mi je dozvolio da budem samo ja, što mi nije skresao krila, nego mi ih je dao. Da budem u punom svjetlu, ona prava Jovana koju narod voli – govorila je Jovana.

(Express/ Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Oporba najavljuje rasprave o obnovi, zdravstvu i financijama građana

POSKIDALI SE ANABELINI MUŽEVI: Andrej Atijas i Gagi Đogani odmjerili mišiće