in

Požar kod Ražanca, u Stojićima se brane kuće

Slatka-Tajna.Eu

Požar kod Ražanca

Foto: Izvor: / Facebook portal “Vatrogasci – oni su naši heroji”

Veliki požar buknuo je oko 19.20 kod Ražanca blizu Zadra. U zaseoku Stojići brane se kuće. Požar je još potpuno aktivan. Teško ga je kontrolirati s obzirom da puše jaka bura, a teren je nepristupačan, kazao je Željko Šoša, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zadra za Hrvatski radio.  

– Zbog nepristupačnog terena ne možemo doći vozilima. Napravit ćemo sve da zaštitimo kuće, da ne bi izgorjela koja kuća ili neki drugi vrijedan objekt. Što se tiče situacije teško je govoriti nekakvom lokaliziranju požara, kazao je Šoša za ponoćne vijesti Hrvatskog radija. 

Šoša: Požar ćemo gasiti čitavu noć

Vatrena linija duga više stotina metara

Dio vatrogasaca još je na Ugljanu gdje nadziru lokaciju na kojoj je lokaliziran požar koji je poslijepodne buknuo na rubnom dijelu Psihijatrijske bolnice Ugljan. Ozlijeđenih nema, a dio pacijenata bio je evakuiran. Nagorjelo je nekoliko krovišta na skladišnim objektima. Vatra je zahvatila borovu šumu i nisko raslinje, a vatrogascima su u gašenju pomagala i dva kanadera.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

VRATILO SE DIJETE: Severina došla po sina Aleksandra u školu

Brena digla nogu pa pokazala mnogo: Skinula se i izazvala masovne komentare