in

Netolerantni smo prema LGBT turistima; Svaki gost ima samo jedan želudac

Slatka-Tajna.Eu

Marušić: Netolerantni smo prema LGBT turistima; Svaki gost ima samo jedan želudac

Foto: HRT / Studio 4

Turistička posezona ne posustaje. Na ruku nam ide ljeto koje se sudeći prema temperaturama ali i meteorološkim prognozama neće tako lako dati, barem što se tiče mjeseca rujna. Kvarner i Crikvenička rivijera i dalje broji noćenja, a gosti ne daju tamošnjim ugostiteljima da zatvore restorane. Međutim, ono što nama nedostaje je osmijeh, i prilično smo netolernatni prema drugačijima, rekao je Željko Marušić, djelatnik u turizmu i izdavač lista „Turist plus”. 

– Mi smo prilično netolerantni prema drugačijima. Evo jedan zgodan primjer ono po čemu se ta tolerancija mjeri su LGBTQ ljudi, jednostavno rečeno kako volimo reći gay osobe. U Kolumbiji to je nešto potpuno normalno. Niti će se tko okrenuti. Imao sam prilike kad sam bio u Leticiji, znači najistočniji grad u Kolumbiji na Amazoni, dva mlada dečka su bila, oni su se normlano grlili, ljubili na cesti u hotelu, na izletničkom brodu i nitko nije obraćao pozornost osim mene, koji sam došao s Balkana. To su turisti koji donose jako puno novaca i to je nešto što mi zanemarujemo.

Smeta li ga sintagma borimo se za goste dupljeg džepa – odgovara: “To je jako glupo.”

– To je jako glupo i stalno se borim protiv tog načina razmišljanja da moramo imati sve hotele s pet zvjezdica i tome slično. Uvijek zaboravimo da svaki gost ima samo jedan želudac, to nije Alf.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MannaSlim

HARIS DŽINOVIĆ bi ovu uspomenu izbrisao da može! – Hayat Production