in

IGOR NIJE HTIO DA POTPIŠE PAPIRE ZA RAZVOD? Isplivali novi ŠOK DETALJI, nadao se pomirenju sa Severinom, pa ODUGOVLAČIO PROCES!

Slatka-Tajna.Eu

Severina i Igor Kojić nisu više u braku, ali tek sada u javnost izlaze šokantni detalji koji su obeležili period razvoda.

Igor navodno u početku nije hteo da potpiše sporazumni razvod, čak je išao na to da ga Severina tuži ne bi li navodno dobio na vremenu i pokušao da je ostavi uz sebe, međutim, Seve je bila uporna da se sve reši mirnim putem.

– Igor se nadao pomirenju, pa je zato u početku malo zatezao i odbijao da potpiše papire, ali je Seve ipak našla način da ga umiri i ubedi da je tako najbolje za oboje – objašnjava Severinin prijatelj i dodaje:

– Znam da mu je rekla da u ime velike ljubavi koja je obeležila njihov brak nema potrebe da se prepucavaju i povlače po sudu. Podsetila ga je šta je ona sve prošla s bivšim i stavila mu do znanja da sve ono što su zajedno prošli ne zaslužuje skrnavljenje i prepucavanje. Zamolila ga je da joj ne staje na muku jer je mnogo propatila od kada ima probleme zbog starateljstva nad sinom i objasnila mu da mora da prihvati da je kraj, ali mu je i naglasila da će ga uvek nositi u srcu kao nekog ko je obeležio njen život na divan način. Igor je na kraju popustio i potpisao papire, on je zaista divan momak i ostao je do kraja uz nju – zaključio je Severinin prijatelj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kurir.rs/Scandal/M.M.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trogodišnji dječak pronađen nakon tri dana u prirodi

NAPRAVIO SAM KUĆICU ISPOD ZEMLJE