in

Znamo sastojke za smoothie koji Jennifer Aniston daje mladolikost i energiju

Slatka-Tajna.Eu

Vjerovatno vam je prošlo ispod radara, ali osim što na našu radost snima nove epizode serije „Morning Show“, Jennifer Aniston preuzela je još jednu ulogu, postala je i promotorica jednog brenda čije dodatke u prehrani obožava. Glumica je i ranije isticala kako koristi dodatke u prehrani koji joj osiguravaju zdrav i njegovan izgled i iznutra, a sada je i otkrila recept za odličan smoothie koji te sastojke i sadržava.

Čokoladni saveznik ljepote i energije može sadržavati dodatke poput proteina ili kolagena, a njemu je Jennifer dodala Maca i Matcha prah. Prema legendi, Inke su davale svojim ratnicima prah korijena mace kako bi povećali njihovu snagu i izdržljivost, a danas se koristi jer povećava razinu energije, uravnotežuje hormone, pomaže kod stresa te pozitivno djeluje na libido. Matcha postaje sve popularnija, a mnogi se odlučuju upravo na ovaj oblik zelenog čaja kao zdraviju alternativu kafi koji daje energiju i pomaže u koncentraciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Evo kako je još sastojke Jennifer stavila kako bi od svog smoothieja napravila zdravi čokoladni desert.

Čokoladni smoothie:

Dnevna doza kolagena u prahu (ili napitka) ili proteinskog praha (najbolje ako su ovi dodaci već napravljeni u čokoladnoj kombinaciji)

Bademovo mlijeko (ili kakvo drugo biljnog podrijetla)

Cimet

Maca prah

Matcha prah

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kakao Špinat

Jennifer je i dodala kako ponekad ovom receptu priključi i bananu ili šaku bobičastog voća.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Sastojke se zatim pomiješajte u blenderu ovisno o gustoći koja se želi dobiti. Nije tajna da je 52-godišnja glumica pobornica zdravog života kojeg njeguje godinama, ali nije baš uvijek bilo tako.

Osim svojih svakodnevnih smoothieja Jennifer prakticira i povremeni post. Nakon buđenja obično popije sok od celera nakon čega trenira a onda i popije kafu. Tokom pandemije Jennifer je otkrila kokice kao savršen međuobrok, a istaknula je i kako voli voće poput azijskih krušaka, šljiva i jabuka.

Izvor: Miss7

(I.J.)

The post Znamo sastojke za smoothie koji Jennifer Aniston daje mladolikost i energiju appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Ništa me neće spriječiti da pričam o vašem kriminalu, nisi vlasnik RS!”

FOTO| Ljubitelji brzine uživaju u Mostaru / Bljesak.info