in

Večeras počinje ‘Superpar’ koji vodi fantastični Enis Bešlagić: Koliki teret može podnijeti veza

Slatka-Tajna.Eu

Večeras, u 20 i 15 sati na RTL-u, počinje treća sezona zabavne emisije ‘Superpar’ u kojoj osam parova kroz razne fizičke i mentalne izazove dokazuje da su njihova bliskost i znanje jedni o drugima vrijedni novčane nagrade od 100.000 kuna i titule superpara! Na tom nimalo jednostavnom putu njihov savjetnik i prijatelj ponovno je voditelj Enis Bešlagić.

Emisija je snimana u proljeće 2021. godine, a osim parova koji dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše, upoznat ćemo i par iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, pa čak i natjecateljicu iz daleke Kenije! Neki su u braku ili vezi desetljećima, drugi su, pak, tek na početku svoje priče, a je li bolje poznavati partnera u dušu ili vjerovati intuiciji – brzo će isplivati na površinu. I to već večeras!

Naime, borba za najbolji položaj u kući počinje odmah – pri samom ulasku u kuću parovi će pokazati koliki ‘teret’ može podnijeti njihov odnos, a tko se u početku pokaže najboljim parom, imat će i velike pogodnosti. Jedno je sigurno – nikada se ne smije podcijeniti koliko je važan miran san…

Tko će biti najbolji u prvom zadatku, kako će to utjecati na odnose u kući te tko je došao dobro se zabaviti, stvarati uspomene i prijateljstva, a kome je jedini cilj nagrada – ne propustite pogledati u prvoj epizodi zabavne emisije ‘Superpar’, večeras od 21.15 sati na RTL-u!










Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Crush Reactive Hypoglycemia – The Definitive Guide On How to Overcome Reactive Hypoglycemia.

Maslinovo ulje (ni)je uvijek zdrava opcija