in

OLIVERA I VUK MOB NAKON SUDA I CENTRA ZA SOCIJALNI RAD, DOŽIVJELI OBRT: Bivša reperova vjerenica objavom iznenadila sve! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Olivera Konatar i Vuk Mob uživali su u velikoj ljubavi koja je bila kratkog daha, a onda su kao i većina estradnih parova završili prepucavajući se preko medija i društvenih mreža. Kako se navodilo stigli su i do suda i Centra za socijalni rad, a onda je Olivera svojom objavom na Instagram profilu mnoge iznenadila.

Vuk Mob i Olivera Konatar zbog deteta završili u Centru za socijalni rad
Reper Vuk Mob i njegova bivša verenica, novinarka Olivera Konatar proživeli su veliku ljubav, koja je bila kratkog daha, ali je krunisana ćerkicom Teonom.

Olivera Konatar dok je bila u drugom stanju
Kako se navodilo, Vuk nije viđao dete i Oliveri nije pomagao finansijski , pa čak ni onoliko koliko je sud odredio, a onda su završili u Centru za socijalni rad i saga svađa i prepirki zbog deteta se nastavila


Olivera i Vuk Mob u svojoj najvećoj ljubavi
Olja je na svom Instagram profilu odgovarala svojim pratiocima na pitanja, a onda pomenula i repera, kog od burnog raskida javno ne pominje.

Naime, jedan od pratilaca upitao je Oliveru da li će njihovu zajedničku ćerku Teonu učiti da voli svog oca, a ona je odgovorila kratko i jasno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ona već voli svog oca – napisala je Olja i tako dala do znanja svima, da sukobe koje imaju ona i reper tiču se njih dvoje, a da ćerki i ocu nikada neće stajati na putu kako se navodilo.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Psihologija interijera: Žuta je boja sreće, optimizma i sigurnosti

Brozović sjajnim golom donio Hrvatskoj važnu pobjedu u Bratislavi