in

“Ništa me neće spriječiti da pričam o vašem kriminalu, nisi vlasnik RS!”

Slatka-Tajna.Eu

Načelnik opštine Teslić i predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević izjavio je da to što ‘samozvani vožd RS’ izjavljuje da nije bilo projekata koji su kandidovani iz Teslića prema vlasti demantuju činjenice i desetine dopisa i projekata prema raznim ministarstvima, Vladi i drugim institucijama RS na koje ili dolaze negativni odgovori ili ne dolaze uopšte.

“Neću Vam gospodine Dodik nabrajati sve projekte koje ste blokirali. Ukucajte u Gugl – “blokirani projekti Vlade RS za Teslić” i dobićete desetinu rezulatata. Iz Teslića u budžet RS svake godine dolazi, po raznim osnovama, preko 60 miliona KM, koje se u Teslić ne vraćaju- rekao je Miličević.

“Dodika i njegovo korumpirano društvo papaka nikada neće vući za rukav i moliti, već da će Teslić kao i do sada nastaviti da upućuje projekte prema Vladi RS, jer RS nije Milorad Dodik, već svi mi”, dodao je.

On je također rekao da je problem Milorada Dodika to da je stavio znak jednakosti između RS i svog imena.

– Za mene ne postoji niko ko ima to pravo, jer to je bolest za koju nema lijeka, ali zbog te bolesti nemate pravo držati stanovnike RS kao taoce. Milorad Dodik misli da je vlasnik RS, a nije čak ni suvlasnik, a pogotovo nije njen stvaralac.

On novac za projekte daje samo svojima ili onima koje prije toga kupi – papcima, a to dovoljno govori o njegovoj tobožnjoj brizi za RS. On ne može ni da se sjeti kako je Teslić izgledao za vrijeme vladavine SNSD-a niti zna kako izgleda sada, jer ga kao i cijelu RS gleda iz helikoptera, pa mu uvijek sve izgleda isto- izjavio je načelnik Teslića.


Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuComments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ANĐELINA DŽOLI OTKRILA SKANDALOZNU ISTINU I ZGRANULA JAVNOST: Doživjela je napad HOLIVUDSKOG SILOVATELJA, BRED PIT JE SVE ZNAO I ĆUTAO!

Znamo sastojke za smoothie koji Jennifer Aniston daje mladolikost i energiju