in

HULE MEŠALJIĆ: Čekam vizu za Ameriku

Slatka-Tajna.Eu

Hladan i kišan avgustovski dan nije nas spriječio da se sretnemo sa popularnim Huletom Mešaljićem i njegovim menadžerom Vahidinom Vahom Mehićem u Bijeljini kako smo se i dogovorili.

Nakon izvjesnog vremena Hule je gostovao u “Nedjeljnom popodnevu” BN televizije, a to je bio povod i za naš susret i razgovor iza kamera ove televizije – uz kafu i o svemu pomalo.

-Kao i ostale kolege – zbog virusa korona – mirovali smo i to je već poznato. Ovog ljeta stvari su se pokrenule i radilo se jako puno. Moj drug i menadžer Vaha teško usklađuje sve termine, ali koliko vidim, nekako uspijeva. Zaista je bilo puno nastupa, putovanja, radilo se punom parom. Nedavno smo stigli iz Novog Pazara gdje smo proveli skoro cijelu sedmicu. Nema pravila o nastupima tokom vikenda, radilo se skoro svaki dan tokom sedmice – kaže Hule.

Kada su pjesme i noviteti u pitanju, Hule nije gubio vrijeme i upravo je snimio novi singl u izdanju „Valentino musica“ u kojem je, kao matičnoj kući, već nekoliko godina.

-Novi singl “Grade pored Drine” objavili smo prije nekoliko dana i već je izazvao pozitivne komentare, pohvale i veliku slušanost. Vjerujem da će i ova pjesma postati hit u kratkom roku, baš kao “Noćna dama” ili “Moja djeca” – kaže Hule.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šta je to još novo kod popularnog Huleta, otkrio nam je njegov višegodišnji saradnik, tačnije prijatelj i menadžer Vaha Mehić.

-Ovih dana predajemo dokumentaciju za vize i vršimo pripreme za američku turneju koja bi trebalo da se desi od polovine oktobra do polovine novembra. Vidjećemo kakva će situacija biti sa virusom korona i ovim novim talasom koji se najvaljuje, ali se nadamo da će sve biti u redu i onako kako smo planirali. Nakon toga nastavili bi sa nastupima po Bosni jer je mnogo toga dogovorenog, prolongiranog i zakazanog već ranije – rekao je Vaha Mehić za naš magazin.

Piše: Z. K.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dolazak Amazona, digitalna zlatna groznica

Crush Reactive Hypoglycemia – The Definitive Guide On How to Overcome Reactive Hypoglycemia.