in

Detalji afere folkerke i Mila Đukanovića: Šokantna ispovijest pjevačice o vezi sa političarem, helikopter je došao po mene i odveo me u Podgoricu

Slatka-Tajna.Eu

Jasna Milenković Jami otkrila detalje afere sa Milom Đukanovićem posle dve decenije!

Jasna Milenković Jami progovorila o aferi sa Milom Đukanovićem!

Jasna Milenković Jami devedesetih je bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, pa ne čudi da je zapala za oko i Milu Đukanoviću koji je tada tek započeo svoju dugu vladavinu.

Jami je za medije više puta govorila kako je zavela crnogorskog predsednika.

„Mila sam upoznala u hotelu ‘Crna Gora’ u Podgorici. Tamo sam pevala na zabavama u zelenom salonu. Bila sam provokativna, intrigantna za Crnogorce. Često sam išla tamo i ponosna sam na to, jer je to jedan… ma, predivan deo mog života! Te zabave su počele 1991. i pevala sam tamo naredne četiri godine. Crnogorski politički vrh je često dolazio. Upoznala sam ih sve, pa i Mila“, objasnila je Jami.

„Vrlo sam interesantna ljudima, pogotovu kad se malo otkačim i počnem da se zezam, pričam šatrovački. Verovatno sam i psihički i fizički bila totalno drugačija od nekih žena koje je Milo do tada poznavao. Obično sednem za sto s njih dvadesetak i počnem da se zezam, da se smejem, a njih je to, po svemu sudeći, oduševljavalo. Milo mi je rekao da sam dragulj!“, dodala je pevačica, a piše Kurir.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNi priču o privatnim avionima i helikopterima, Jami nije porekla.

„Pa, bilo je! Zaslužila sam! Sećam se situacije kad sam pozvana na neki nastup u Crnu Goru, a tada sam bila na Kopaoniku, pa nije postojala teoretska šansa da stignem. Helikopter je došao po mene i odvezao me u Podgoricu. Što se tiče malih aviona, možda sam se razmazila pa sam rekla da mi se ne putuje velikim avionima, i udovoljavalo mi se! I to je u redu, jer odlično radim svoj posao“, pohvalila se Jami svojevremeno u jednoj emisiji.

 

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vraćamo Se u VRTIĆ Na Jedan Dan Čelendž !

Koliko je ratnih zločinaca našlo utočište u Srbiji?