in

35.000 EURA NA PLASTIČNE OPERACIJE! Stoja ide na remont!

Slatka-Tajna.Eu

Folk pjevačica Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, zakazala je mnoštvo intervencija kod jednog od najboljih evropskih plastičnih hirurga u Istanbulu. Sve intervencije će biti odrađene u oktobru, a za ovo zadovoljstvo moraće da iskešira čak 35.000 evra.

Spekuliše se da če pjevačica ovom prilikom korigovati skoro sve na svom tijelu, počevši od grudi i zadnjice. Plastičar će se pozabaviti i njenim licem, na kom će takođe imati nekoliko zahvata kako bi izgledala nekoliko godina mlađe, a biće joj urađena i liposukcija, na kojoj će joj odstraniti višak sala sa stomaka i bokova.

Stoja je i sama nedavno priznala da je riješila da napravi ozbiljne promjene u svom fizičkom izgledu.

Biće vremena za mene, da se malo namontiram, idem u Istanbul. Idem kod jednog plastičnog hirurga koji je jedan od najjačih u Evropi, tako da idem da se malo podmladim. Zaslužila sam poslije toliko godina, prosto, meni to nije problem. Volim da lijepo izgledam. Potrudiću se, imam pravo da jedem još mjesec i po dana – rekla je Stoja i dodala kako na remont ide isključivo samo zbog sebe:
Hoću da izgledam kako ja hoću, mene ne interesuju botoks i silikoni. Ako hoću da imam 100 kila – imaću, ja sam ovakva kakva jesam. Mene niko neće gledati kao ribu, niti ja to želim, sve to radim samo zbog sebe – dodala je pjevačica.

Već godinama se u javnosti polemiše o estetskim korekcijama koje je Stoja izvršila na sebi. Tako se, prije nekoliko godina pojavila informacija da je izvadila rebra kako bi izgledala mršavije, a nedavno se našla na meti kritika javnosti da ne liči na sebe od pretjeranog botoksa i filera, zbog čega su joj oči sitnije, a obrazi i jagodice neprirodno veći. Stoja je još 2004. godine ugradila silikone u grudi, ali je kasnije priznala da ih je izvadila zbog problema sa kičmom:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila – navela je Stoja.

 

(express/pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Koliko je ratnih zločinaca našlo utočište u Srbiji?

EGZOTIČNA LJEPOTICA SA HAVAJA: Najljepša instruktorica joge na svijetu