in

SVE ZA LJEPOTU: Dragana Katić je bila na agresivnim tretmanima kože vrata i dekoltea

Slatka-Tajna.Eu

Mnogi se pitaju kako Dragani Katić polazi za rukom da i u 56. godini ima blistavu i zategnutu kožu, a ona je to otkila i kojim se tretmanima podrvgla.

Budući da se nova sezona šoua “Nikad nije kasno” bliži, voditeljka je posjetila kliniku i na prijedlog doktora specijaliste Marije Mitrašinović, koja inače vodi računa o njenom licu, isproba tretman koji podmlađuje kožu vrata i dekoltea.

Riječ je o biorevitalizaciji, tretmanu koji, po njenim riječima, hidrira, hrani i jača kožu, mada nakon završetka izgleda upaljeno i zastrašujuće.

-To je tretman koji mi prija, zato što je sa hiljaloronom, vitaminama, kolagenom, vodom… Zapravo, svim onim što vremenom izgubiš i što nemaš kada imaš ovoliko godina koliko ja imam. Jeste malo bolniji i neprijatniji i ružno izgleda kada se završi tretman, ali na kraju sve to koža upije i izgleda lijepo–  ističe voditeljica koja spada u red retkih javnih ličnosti koja bez ustezanja govore o estetskim korekcijama i kozmetičkim tretmanima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako se u skladu sa svojim godinama često koristi agresivne tretmane podmlađivanja kože, o čemu uvijek iskreno govori u javnosti, tako njene objave na društvenim mrežama često izazovu negativne komentare publike i kritike da pretjeruje. Međutim,  kaže da joj odobrenje okoline nikada nije trebalo i da svako od nas ima pravo na svoje mišljenje.

– Što se tiče komentara, nemam apsolutno nikakav problem sa tim da li će neko da napiše da previše radilm, ne radim, koliko i šta. Javna sam ličnost, javne su mi objave, sve javno pričam, tako da svako ima pravo da napiše da li mu se to dopada ili ne dopada – zaključila je Dragana.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Aquaponics 4 Idiots – The Idiot Proof Way of Building an Aquaponic System

Kako da zasadite ananas u kućnim uslovima