in

SEVERINA POKAZALA LJUBAVNIKA SA KOJIM JE IMALA AFERU DOK JE BILA U BRAKU: Pjevačica bez imalo srama varala Malog Kebu sa POZNATIM PRODUCENTOM! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Severina Kojić tek što se razvela od Igora Kojića obelodanila je starog-novog ljubavnika producenta Filipa Miletića poznatijeg kao Aspirinac, sa kojim je bila u paralelnoj vezi još dok je bila u braku.

Severina i Filip Miletić postali nerazdvojni!
Naime, Severina je nedavno potvrdila navode da se zvanično razvela od Igora Kojića, a odmah potom je na njenom Instagram nalogu osvanula prisna fotografija sa Filipom, na kojoj su razgolićeni pozirali na plaži. Ne čekajući da se strasti malo smire, pevačica je bez blama pokazala kako uživa s ljubavnikom, te je dodatno podgrejala priče da je bila paralelno s njim i Kojićem.

– Moj producent je bolji od tvog, hitovi ne lažu – stoji na pevačicinom Instagramu. Tu njenu objavu je lajkovao i njen menadžer Davor Grgin, kojem nije bilo to dovoljno, pa je ispod vrele fotke ostavio i emotikon vatre i srca, očigledno aludirajući da se uzburkala strast između Seve i Aspirinca.

Kako Srpski telegraf saznaje, porodica Igora Kojića je sve vreme znala da im snajka nije verna, te da na svakom koraku ismeva Igora. Ni Keba ni Olja nisu želeli da se u to petljaju iako su na svaki mogući način pokušali da otvore sinu oči, te da sam shvati kakvom se ženom oženio.

– Odavno su Keba i Olja saznali da je njihova bivša snajka još dok je bila s njihovim sinom u braku imala razne ispade, a jedan od najvećih je svakako Filip Miletić. Iako je Severina uvek imala izgovor kada treba da se nađe s njim jer, bože moj, on je njen producent, Keba i Olja su pokušali na lep način da ukažu Igoru na to da ga Seve vara. Kako je Igor terao po svome, a sigurno zato što je bio povređen, nije želeo da ih sluša iako je u dubini duše znao da oni govore istinu, u šta se i on sam brzo uverio – kaže izvor blizak Kojićima i objašnjava kako Igorovi roditelji ne žele da blate Severinu baš zbog toga što je, i pored svega što im je priredila, ona njihova bivša snajka:

– Olja i Keba su svašta istrpeli zbog Severine i Igora, ali se nikada nisu mešali. Vidite i sada, kada su se razveli i kada se javno pročulo da ga je varala sa producentom, oni i dalje ćute, ali svakako da nemaju ništa lepo da kažu o njoj. Samo Kebina majka Dobrija je imala hrabrosti da kaže javno da Severina nikada i nije bila za njenog unuka, te da mu je uništila život.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Seve ljubila Miletića ispred njene zgrade na Kozjaku dok je bila sa Igorom

Kako piše portal 24sata.hr, očevici su za njihov sajt pre nekoliko meseci tvrdili kako je Seve pred svima ljubila Filipa i to pred svojim penthausom na zagrebačkom Kozjaku. U februaru pred zgradu u kojoj živi dovezao ju je Tomislav Petrović, a s njima u autu bio je i Filip Miletić. Pri izlasku iz automobila Seve je nežno poljubila Filipa. Pevačicu i producenta su mediji i pre toga već povezivali.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BRAT MITRA MIRIĆA OTKRIO NJEGOVU TAJNU: Farba se zbog žena

Na Cetinju za sada mirno, građani poručuju da se neće razići, stigao i Đukanović