in

Saša Kovačević za trbušnjake dao 4.800 eura: Otišao na estetski zahvat u Turskoj da bi imao ovakvo tijelo!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Saša Kovačević ima savršeno tijelo, međutim, kako pišu domaći mediji, za to nije zaslužna samo teretana već estetski zahvati kojima se pjevač navodno podvrgao da bi imao što ljepši stomak.

Naime, kako tvrdi izvor za “Kurir”, jedan od najpopularnijih pop pjevača podvrgao se tretmanu u Turskoj pomoću kojeg se što lakše i brže dolazi do tzv. siks peka – idealnih trbušnjaka. Zapravo, uz ovu intervenciju pojačava se efekat treninga i napornih vježbi, koje on već godinama praktikuje.

Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cijena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 eura, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči.

– Najviše pacijenata odlučuje se za taj zahvat sa već izgrađenim mišićima na tijelu i na taj način se rješava višak masnoće u donjem dijelu stomaka – navodi izvor za gore navedeni list.


Kako on dalje navodi, Kovačević i dalje redovno odlazi u teretanu i vodi računa o ishrani. I pored toga što je pribjegao ubrzanoj metodi stvaranja trbušnjaka, on ne odustaje od napornih treninga.

Inače, Sašu su svojevremeno optuživali da je lice unakazio plastičnim operacijama, ali je on demantovao da je bilo šta korigovao. Tad je otkrio da je išao na operaciju u Tursku, ali ne lica, već sinusa. Tada je i saznao za ovaj popularni zahvat i gdje rade vrhunski stručnjaci.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Treći put sam operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rješavam problem s nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – rekao je Saša u emisiji “Ekskluzivno”.

 

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ispraćaj Ljube Bešlića u nedjelju / Bljesak.info

NEMA VREMENA ZA LJUBAV: Voyage tugu nakon raskida liječi poslom