in

Marinko Rokvić se kaje što nije priznao vanbračnog sina!

Slatka-Tajna.Eu

Iako nisu stalno zajedno, veoma su vezani i često se posjećuju

Svi znaju da pjevač Marinko Rokvić ima sinove Nikolu i Marka, koji su krenuli njegovim putem i bave se pjevanjem. No, pjevač ima i jednog vanbračnog sina, sa kojim je u sjajnim odnosima. Dario živi i radu u Kanadi, ali je za braću i oca veoma vezan, te koristi svaki slobodan trenutak da ih posjeti.

On je nedavno boravio u Srbiji, kada su se braća okupila i taj susret zabilježila fotografijom koju je Nikola objavio na svom nalogu na Instagramu. Oni su se okupili u porodičnom domu, u dvorištu, a sudeći po tome što je Nikola nosio kecelju, pretpostavlja se da je on bio zadužen za bogatu trpezu. S druge strane, Marko i Dario nisu skidali osmijeh sa lica, a sve su proslavili uz koju čašicu.

Marinko Rokvić nikada nije skrivao da ima sina kog je dobio u vanbračnoj zajednici, a jednom prilikom je govorio da se kaje što nije odmah to i priznao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– To se desilo… Mislim desilo se kako se desilo. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dijete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i provjerio. Međutim, mladost, ludost… Ja tad nisam bio ni oženjen – ispričao je Marinko svojevremeno za medije.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Oformljena radna grupa za provođenje odluke UN-a o žrtvi seksualnog nasilja / Bljesak.info

Protesti u Cetinju: Demonstranti srušili ogradu na Dvorskom trgu (VIDEO)