in

Marinko Rokvić se kaje što nije priznao vanbračnog sina!

Slatka-Tajna.Eu

Iako nisu stalno zajedno, veoma su vezani i često se posjećuju

Svi znaju da pjevač Marinko Rokvić ima sinove Nikolu i Marka, koji su krenuli njegovim putem i bave se pjevanjem. No, pjevač ima i jednog vanbračnog sina, sa kojim je u sjajnim odnosima. Dario živi i radu u Kanadi, ali je za braću i oca veoma vezan, te koristi svaki slobodan trenutak da ih posjeti.

On je nedavno boravio u Srbiji, kada su se braća okupila i taj susret zabilježila fotografijom koju je Nikola objavio na svom nalogu na Instagramu. Oni su se okupili u porodičnom domu, u dvorištu, a sudeći po tome što je Nikola nosio kecelju, pretpostavlja se da je on bio zadužen za bogatu trpezu. S druge strane, Marko i Dario nisu skidali osmijeh sa lica, a sve su proslavili uz koju čašicu.

Marinko Rokvić nikada nije skrivao da ima sina kog je dobio u vanbračnoj zajednici, a jednom prilikom je govorio da se kaje što nije odmah to i priznao.

– To se desilo… Mislim desilo se kako se desilo. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dijete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i provjerio. Međutim, mladost, ludost… Ja tad nisam bio ni oženjen – ispričao je Marinko svojevremeno za medije.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Oformljena radna grupa za provođenje odluke UN-a o žrtvi seksualnog nasilja / Bljesak.info

Protesti u Cetinju: Demonstranti srušili ogradu na Dvorskom trgu (VIDEO)